Tieftonschwerhörigkeit: Ursachen, Symptome, Behandlung

giliai -skambėjo klausos praradimas: kas tai?

„DepiRESS“ klausos klausa yra vienas iš alt

Be to, gilus klausos klausymas ant vienos ausies yra potencialus lydimas gimdos kaklelio slankstelių sunkumų simptomas . Kai kuriais atvejais ausies triukšmas , galvos svaigimas, ir hiperakusis

Simptomai: atpažinkite giliai kalbant apie klausos praradimą

Žmonės, kurie girdimi iš klausos, klausos praradimas negali girdėti gilių 2000 m. Hertz ar mažesnių dažnių. Pats klausymo apimtis paprastai neturi įtakos, tačiau supratimas vis tiek yra ribotas. Dėl to paveiktiems vis dar yra gana gera diskutuoti viena. Kita vertus, grupės pramogos ir pokalbiai garsioje aplinkoje yra daug didesni sunkumai. Taip pat pastebima, kad boso tonus ypač sunku suprasti klausant muzikos ar gilių balsų.

Diagnozė: kaip yra gilus klausos klausa?

Padedant klausos bandymams, sukuriama molio audiograma. Tai rodo paciento, kuriam gali būti nuskaityta klausos slenkstis, klausos kreivės. Klausos slenkstis apibūdina dažnį, kad tonai yra jungiami atitinkamam asmeniui. Tai yra dvi kreivės- oro ir kaulų linijos kreivė- leidžiančios teiginius apie klausos praradimo kilmę. Atitinkamai galima nuspręsti, ar defektas, dėl kurio sukelia giluminio garso klausą, gali būti vidinėje ar vidurinėje ausyje.

giliai -skamba klausos praradimo audiogramos

Audiogramoje galimas kaulo ir oro vamzdžių kreivių eiga parodyta gilios garso klausos atveju. Stebina tai, kad klausos našumas gilių dažnių diapazone yra žymiai blogesnis nei viduryje ir galiausiai aukšto dažnio diapazone, nuo maždaug 2000 m. Hertz, užregistruotos geros klausos paslaugos.

Gydymas: ką daryti su giliu klausimu?

Vidinės ausies pažeidimas paprastai yra nepataisomas. Pažeistų plaukų ląstelių negalima atkurti ir būtina gydyti klausos aparatas . Norint gydyti gilumos klausos klausą, kurį sukėlė vidurinė ausis, mažesnės intervencijos arba implantai tapti. Taikoma: pradedamas ankstesnis gydymas, tuo geriau likusiai teismo posėdžiui. Patartina užkirsti kelią klausos praradimui , kol jis gali padaryti nuolatinę žalą. Mažo triukšmo tarša ir Sumažinkite stresą kuo daugiau streso. Sumažinkite klausos sutrikimų riziką.