Unsichtbare Hörgeräte - Preise & Erfahrungen

Klausos aparatas Nematomas: klausos aparatai, kurių nematote

Ypač akivaizdi klausos aparato rinka: siūloma klausos aparatai visada yra mažesni ir netrukdantys . Pavyzdžiui, gamintojai aiškiai reklamuoja savo klausos aparatų nepastebimumą - ypač internetinės rinkodaros kontekste, „nematomi“ modeliai perkeliami į akiratį.

Ar optika turėtų reikšti tinkamo klausos aparato sprendimo pagrindą? Šiame straipsnyje sužinosite, kas slypi tendencijoje: ar sujungtos IDO klausos aparatai jums tinka, ar turėtų būti geriau HDO įrenginys Grįžti atgal? Galų gale, net buvę eilėraščiai iš esmės yra „nematomi“ su tinkamais ir ilgesniais plaukais.

Net klausos aparatas už ausies dabar yra beveik "nematomas"

„Nematomų“ klausos aparatų dydis

Iš esmės du dizainai parduodami kaip „nematomi“: CIC Klausos aparatai (visapusiškai kanale), kurie matomi tik tam tikru požiūriu, taip pat IIC klausos aparatus (nematomi kanale), kurių iš tikrųjų nematyti pašaliniams asmenims. Modeliai yra tik kaip akumuliatoriaus versija. Paprastai jums reikia baterijų 10 dydžio , kartais taip pat 312 dydis . Rekomenduojama „nematoma“ lengvam ir vidutinio dydžio klausos nuostoliams, turint didelę pažeidimą klausai, reikia naudoti kitus dizainus. CIC ir IIC prietaisai taip pat yra mažiau tinkami labai siaurai ausies kanalui.

Norint padaryti „nematomus“ klausos aparatus, reikia susidaryti ausies įspūdį, o tai reiškia, kad reikia atsižvelgti į keletą dalykų. Visų pirma, įgyvendinimą turėtų perimti tik specialistai, geriausia - meistras. Kalbant apie medžiagą, ji turėtų būti dirbama su minkšta įspūdžio medžiaga, kuri įkišama į ausies kanalą iki reikiamo gylio (iki antrojo ausies kanalo). Dėl anatomiškai sąlyginės apatinio žandikaulio ir ausies kanalo sąveikos įspūdis turi įvykti dinamiškai. Padedant kramtymui ir žandikaulio judėjimui įgyvendinant, klausos aparato buveinė gali didelę įtaką paveikti.

Dabartiniai CIC ir IIC prietaisai klausos aparatų rinkoje

CIC ir IIC klausos aparatas parduoda bendrųjų klausos aparatų gamintojai. Tačiau ne visi pasiūlymai yra vienodai rekomenduojami.

oticon 1 490 eurų, dėl sveikatos draudimo pašalpos ) A.

Taip pat Starkey veda su savo naujausiu klausos aparate „Starkey“ „Evolv AI “ (nuo 1 190 eurų, A dėl sveikatos draudimo pašalpos ), CIC modelį pirmą kartą, kuris taip pat yra „Bluetooth“.

Gamintojas phonak pasiūlymai su

Kitas „Nematomas“ įrenginys „Phonaks“ yra „Phonak Lyric“. Tai yra kainos ir intensyvaus vienkartinio produkto, kurį reikia visiškai pakeisti, jei akumuliatorius tuščias.

Mažiau rekomenduojama šilkas x (nuo 1 290 eurų, dėl sveikatos draudimo pašalpos ) iš <) a href = "/kolekcijos/sighia"> Signia , nes tai abejotina ausies įspūdžiu. Jei naudojate IDO klausos aparatą , turėtų vykti individualus koregavimas.

Išvada: yra „nematomas“ klausos aparatas?

Iš anksto galima pasakyti: vien tik optika nėra tvirtas sprendimų priėmimo pagrindas renkantis tinkamą klausos aparatą! Kviečiame naudoti IDO klausos aparatą Jei atitiksite reikalavimus vienam: tai yra, jūs turite nedidelę ar vidutinę klausos pažeidimą, ausį Kanalas yra pakankamas ir esate pasirengęs naudoti akumuliatoriaus įrenginį.

Tačiau jei suteikiate didelę reikšmę patogumui ir technologijoms, „nematomas“ klausos aparatas yra mažiau patartinas. Nes apskritai tai taikoma: kuo mažesnis klausos aparatas, tuo mažesnė technologija joje tinka. Jei norite mėgautis papildomomis funkcijomis ir aukštu komforto lygiu, turėtumėte verčiau naudoti buvusius klausytojus . Tai galima įsigyti kaip akumuliatoriaus versija , apima „Bluetooth“ funkciją , galimybė pašalinti ir klausytis./ P>

Čia mes galime ypač pasiūlyti oticon daugiau (nuo 1 690 eurų, dėl sveikatos draudimo pašalpos ), bet Tas pats laikas yra techniškai išmanantis ir patogus.