Unitron App: Remote Plus Hörgeräte App (iPhone & Android Kompatibilität)

„Unitron“ programa: nuotoliniu būdu plius klausos aparatas („iPhone“ Atsisiųskite

programą „App Store“: Https: //apps.apple.com/

Atsisiųskite

programą iš „Google Play“ parduotuvės: https://play.google.com/

„Unitron Remote Plus“ yra programa, sukurta žmonėms, turinčioms klausos aparatų iš „Unitron“. Tai siūlo įvairias funkcijas, padedančias pagerinti klausymo patirtį ir palengvinti klausos praradimo žmonių kasdienį gyvenimą.

„Unitron Remote Plus“ galima atsisiųsti į išmaniuosius telefonus ir planšetinius kompiuterius naudojant „iOS“ ar „Android“ operacines sistemas. Įdiegus jį, jis gali būti naudojamas keičiant klausos aparatų parametrus, tiesiog atlikus norimus pakeitimus išmaniajame telefone ar planšetiniame kompiuteryje. Tada pakeitimai perkeliami į klausos aparatą, kad galėtumėte pritaikyti savo nustatymus bet kur ir bet kur.

Programa taip pat siūlo įvairias individualias nustatymo parinktis, tokias kaip galimybė pabrėžti ar slopinti tam tikrus dažnius, kad pagerintų klausą. Taip pat galite sukurti įvairius garso profilius, pritaikytus tam tikroms klausos situacijoms, pavyzdžiui, klausytis muzikos ar suprasti pokalbius triukšmingoje aplinkoje.

Kita naudinga „Unitron Remote Plus“ funkcija yra galimybė perduoti skambučius į klausos aparatas per išmanųjį telefoną ar planšetinį kompiuterį. Tai reiškia, kad jūs galite lengvai skambinti, neišimdami klausos aparato iš ausies.

Apskritai „Unitron Remote Plus“ siūlo įvairias funkcijas, kurios pagerina klausymo patirtį ir palengvina klausos praradimo žmonių kasdienį gyvenimą. Tai yra naudingas papildymas visiems, norintiems dėvėti „Unitron“ klausos aparatus ir nori kuo geriau išnaudoti savo klausymo patirtį.

UNITRON Connect klausos aparatai /Counging

  1. bakstelėkite nustatymus
  2. savo įrenginio pradžios ekrane
  3. Bakstelėkite „Bluetooth“ simbolį meniu „Nustatymai“.
  4. Bakstelėkite slankiklį, kad suaktyvintumėte „Bluetooth“.
  5. 5 sekundes atidarykite akumuliatorių skyrių ir vėl uždarykite jį arba įjunkite klausos aparatą ir vėl įjunkite, kai turite įkraunamus klausos aparatas.
  6. Po kelių sekundžių jūsų klausos aparato pavadinimas pasirodo turimų įrenginių sąraše.
  7. Iš prietaisų su „Activated Bluetooth“ sąraše pasirinkite klausos aparatą.
  8. Klausos aparato signalo tonas patvirtina sėkmingą porą.
  9. UNITRON suderinamumas

    klausos aparatų suderinamumas

    „Unitron Remote Plus“ programa yra suderinama tik su „Bluetooth Connection“ klausos aparatais

    • Moxi Blu
    • „Intersa Blu“
    • STRIDE BLU
    • Moxi atrasti kitą
    • Internaction atrasti kitą
    • STRIDE ATVERTIS Kitas

    Kai kurios funkcijos yra specifinės įrenginio.

    Ear modeliuose, kurie neturi 2,4 GHz belaidžio ryšio.

    išmaniųjų telefonų suderinamumas

    „Remote Plus“ programa gali būti naudojama „Bluetooth Lowergy“ (BT-LE)-naudodamiesi išmaniuosius telefonus su „iOS“ iš 14.0 versijos.

    „The Remote Plus “ programą galima naudoti GMS („Google Mobile Services“) sertifikuotuose „Android“ įrenginiuose, kurie „Bluetooth 4.2“ ir „Android OS 7.0“ arba naujesnis naudojimas.