Telefonspule Hörgerät: Alles was Sie wissen müssen | MySecondEar

Telefono ritės klausos aparatas: viskas, ką reikia žinoti

T ritinė, dar vadinama indukcine ritė arba telefono ritė, yra mažas metalo gabalas, glaudžiai apvyniotas vario ir gali gauti bei nukreipti elektromagnetinius signalus. Telefono ritė turi savo pavadinimą iš pradinės funkcijos, kad būtų lengviau skambinti. „T-Coil“ magnetinę energiją paverčia elektrine energija, kuri vėliau sustiprina į aukštos kokybės atkūrimo signalą klausos aparato ar kochlea implantu.

Indukcinė klausos sistema yra vienas iš būdų belaidžiu būdu perduoti signalus į klausos aparatą ar kochlea implantus. Tokią sistemą sudaro indukcijos kilpų sistema, kuri yra grindyse arba ant sienos. Ši kilpa valdo specialų stiprintuvą, taip vadinamą kilpos tvarkyklę. „Loop“ tvarkyklė tiekiami norimais signalais, tokiais kaip kalba, muzika ar pranešimai, o tai reiškia, kad indukcijos kilpos viduje kaupiasi magnetinis laukas. Jei į šį magnetinį lauką įvežama antra viela, ši viela „sukelia“ įtampą, atitinkančią pradinį signalą ir kurį gali gauti kiti įrenginiai.

T-coy gali būti naudojama kartu su indukcinėmis klausos sistemomis. Signalus, kurie perduodami indukcinių klausos sistemų būdu, gali būti gaunami „T-Coil“ klausos aparato ar kochlea implante ir taip sustiprino jį į aukštos kokybės atkūrimo signalą. Tada tai pasiekia atitinkamą asmenį be apvažiavimo, o tai garantuoja, kad iki ausies pavyks perduoti ir substruktūrą.

.

Yra įvairių kasdienių situacijų, kai galima naudoti telefono ritę. Vis daugiau viešųjų pastatų diegia indukcines klausos sistemas. Prieš įvykį visada reikėtų paklausti, ar yra tinkamų klausymo sistemų, ir įjungiamos, kad telefono ritė galėtų padidinti garso signalus klausos aparato ar kochlea implante renginio metu. Koncertai, teatras, apsilankymai kino teatre ir kitos patirtys yra visiškai suvokiami. Be to, sudrėkinami erzinantys žlugdantys veiksniai, tokie kaip prasta kambario akustika, garsus triukšmas ar didelis atstumas iki išvesties signalo.

Apibendrinant galima pasakyti, kad „T-Coil“ ar „Telefono ritė“ kartu su indukcinių klausos sistemomis suteikia labai naudingą galimybę žmonėms, turintiems klausos problemų, kad galėtų aiškiau suvokti akustinius signalus ir daugiau problemų. Indukcinės klausos sistemos yra įdiegtos vis daugiau viešųjų pastatų ir leidžia geriau perduoti kalbą, muziką ir kitus garso šaltinius.