Samsung Smartphone Hörgerätekompatibel | MySecondEar

„Samsung“ išmaniųjų telefonų klausos aparatas suderinamas

„Samsung“ yra gerai žinomas išmaniųjų telefonų, planšetinių kompiuterių ir kitų elektroninių įrenginių gamintojas. Daugelis „Samsung“ prietaisų taip pat yra suderinami su klausos aparatais, o tai reiškia, kad juos galima prijungti prie klausos aparatų, kad pagerintų klausos, kuriems netektų klausos, klausos rezultatai.

Viena iš specialių „Samsung“ prietaisų, suderinamų su klausos aparatais, savybes yra jų sugebėjimas tiesiogiai sujungti klausos aparatas per „Bluetooth“. Tai suteikia vartotojui galimybę perduoti muziką, vaizdo įrašus ir kitą garso turinį tiesiogiai iš savo „Samsung“ įrenginio į jo klausos aparatus.

kurie „Samsung“ išmanieji telefonai yra suderinami?

Kurie „Samsung“ išmanieji telefonai yra suderinami su klausos aparatais, visiškai priklauso nuo gamintojo. Mes jau parašėme konkrečius straipsnius apie atskirų gamintojų programas. Čia taip pat rasite visų „Samsung“ suderinamų išmaniųjų telefonų sąrašą. Daugiau informacijos galite rasti čia:

„Samsung“ įrenginiai, suderinami su klausos aparatais, taip pat siūlo daugybę nustatymų parinkčių, leidžiančių vartotojui pritaikyti klausos apartus savo individualiems poreikiams. Tai apima garsumo nustatymą, garso pritaikymą individualioms vartotojo nuostatoms ir galimybę sumažinti foninį triukšmą.

Kitas specialus „Samsung“ įrenginių, suderinamų su klausos aparatais, bruožas yra jų palaikymas balso valdymui. Tai suteikia vartotojui galimybę skambinti, valdyti muziką ir siųsti pranešimus tiesiog naudodamas jo balsą. Tai gali būti ypač naudinga, jei vartotojas turi atlaisvinti rankas, kad atliktų kitas užduotis

klausos aparatai prisijungia prie „Samsung“ išmaniųjų telefonų

pora apie „prijungtus įrenginius“

  1. Atidarykite „Nustatymų“ programą savo įrenginyje.
  2. Bakstelėkite „prijungti įrenginiai“ ir tada „suporuokite naują įrenginį“.
  3. Iš galimų įrenginių sąrašo pasirinkite savo klausos aparatą.
  4. Jei turite keletą klausos aparatų: palaukite pirmąjį klausos aparatą ir tada palieskite kitą klausos aparatą į galimų prietaisų sąrašą. Kai abu yra sujungti, būsena yra „aktyvi, kairė ir dešinė“.
  5. Norėdami pakeisti nustatymus, bakstelėkite „Nustatymai“, esančius šalia klausos aparato pavadinimo.
  6. poros apie „klausos aparatas“

    SVARBU: Šis metodas geriausiai veikia su ASHA suderinamais klausos aparatais.

    1. Atidarykite programą „Nustatymai“ savo įrenginyje.
    2. bakstelėkite „AIDS“ ir tada „Klausos aparatai“.
    3. bakstelėkite kitą ir tada suporuokite naują įrenginį.
    4. Iš galimų įrenginių sąrašo pasirinkite savo klausos aparatą. Klausos aparatas turi būti sujungimo režime. Jei turite keletą klausos aparatų, palaukite, kol bus sujungtas pirmasis klausos aparatas, ir tada palieskite kitą klausos aparatą į galimų įrenginių sąrašą. Kai abu yra sujungti, statusas parodytas toks pranešimas kaip „aktyvus, kairysis ir dešinysis“.
    5. fazit

      Apskritai, „Samsung“ įrenginiai, suderinami su klausos aparatais, yra puikus būdas pagerinti klausos, kuriems netenkama klausos, klausos rezultatai. Jie suteikia vartotojui galimybę perduoti muziką ir kitą garso turinį tiesiogiai iš jo „Samsung“ įrenginio į jo klausos aparatas ir taip pat siūlo daugybę nustatymų variantų, kad klausos aparatai pritaikytų jo individualius poreikius. Jie taip pat palaiko balso valdymą, todėl tai yra praktiškas pasirinkimas kasdieniam naudojimui.