ReSound Hörgeräte: ReSound ONE | Erfahrungen & Test 2024

„Resound“ patirties ataskaita

Šis vaizdo įrašas yra apie vieną geriausių Gamintojo klausos aparatai ​​Resound - resound one . Niklasas daugiau nei 20 metų nešioja klausos aparatas ir dalijasi savo patirtimi su

Svarbu: tai yra subjektyvus jo paties dėvėjimo patirties įvertinimas, kuris jokiu būdu neturi būti taikomas kiekvienam klausos aparato nešėjui. Jei jums reikia patarimo renkantis klausos aparatą, susisiekite su mūsų klausymo konsultantais.

Mane domina „Resound“ klausos aparatai & gt;

Resound One yra su papildomu integruotu mikrofone-the vietiniu būdu AMP; Rie klausytojas - įrengtas, kuris išskiria iš savo pirmtakų modelių. M & amp; Rie klausytojas Sėdi subtiliai į ausį, triukšmą ir garsus dažniausiai suvokia vartotojai, tik sunkesnės situacijos yra tik sunkesnės situacijos, yra tik sunkesnės situacijos. Naudojamas klausos aparatas mikrofonuose. Įprasta imtuvas-incanal hörgeräts lieka, tačiau klausos pagalba atitinkamai Vartotojo ausies forma. Aukštesnio lygio modelio tikslas yra kuo natūraliau klausytis, todėl buvo svarstoma atvira konstrukcija, siekiant išvengti „tunelio efekto“ (tuščiaviduris tonas kalbant). Be to, Resound One sukuria garsą, pagrįstą natūraliu klausymo procesu, kai klausau smegenys.

Resound One suteikia galimybę sutelkti dėmesį į esminius dalykus triukšmingose ​​situacijose. Pavyzdžiui, gatvės triukšmas yra tik suvokiamas. Čia neturėtumėte vadovautis pradine prielaida, kad girdite dar blogiau, nes kalbos yra labai aiškiai pabrėžiamos. Associated App leidžia papildomus pakeitimus ir pabrėžiamą kalbą. Čia kalbant apie „kalbos aiškumą“ galima dar labiau pabrėžti. Vis dėlto reikia pažymėti, kad dominuojantys kalbėtojai yra labai esantys ir yra girdimi stipresni. Bet tai taip pat galima pakoreguoti programoje Pagal funkciją „Išgirsti visus“.

rajone iš programos Nekomplikuotas ryšys per „Bluetooth“ yra teigiamas. Kitos naudingos programos funkcijos yra skambučių ar navigacijos priėmimas tiesiogiai per klausos aparatas , pagal kurį apimtis taip pat kinta kintama trūksta vieno 9 m & amp; Hoergeraete "> Klausos aparatai davė geresnių rezultatų. Be to, reikėtų kritikuoti, kad iš dalies švilpiantys triukšmai atsiranda laisvų klausytojų rankenoje, taip pat klausant muzikos iš per ausies. Stiprus foninio triukšmo slopinimas iš pradžių gali būti suvokiamas kaip neįprastas. Be to, norint padidinti ypač dominuojančių kalbėtojų pabrėžimą, reikia tobulinti erdvinį suvokimą.

Apibendrinant reikia pažymėti, kad patirtis su atitinkamu klausos aparatas gali skirtis atsižvelgiant į klausos pojūtį. Galimi įvairūs modeliai, kurie patartina, atsižvelgiant į klausos praradimo stiprumą. Rekomenduojama patarti ir pritaikyti įrenginį pagal jūsų klausos priežiūros specialistus.