Power Hörgeräte: Beste Hörgeräte für hochgradig Schwerhörige

galios klausos aparatai: geriausi klausos aparatai, skirti labai klausos sutrikusiems

Galios klausos aparatai yra specialus klausos aparatų tipas, sukurtas žmonėms, kuriems yra didelis klausos praradimas. Priešingai nei reguliarūs klausos aparatai, kurie daugiausia tinka žmonėms, turintiems lengvą ar sunkų klausos praradimą, galios klausos aparatai pasižymi daug didesniu našumu, todėl taip pat gali žymiai pagerinti klausą.

Galios klausos aparatai paprastai yra didesni nei reguliarūs klausos aparatai, taip pat pasižymi didesniais rezultatais, siekiant patenkinti padidėjusius reikalavimus rimto klausos praradimo atveju. Jie turi specialias technologijas, tokias kaip kryptys, palengvinančios kalbos supratimą garsioje aplinkoje, ir adaptacinį triukšmo mažinimą, kuris sumažina nerimą keliantį foninį triukšmą.

Vienas iš svarbiausių galios klausos aparatų bruožų yra jų sugebėjimas padidinti labai ramią triukšmą. Tai ypač svarbu žmonėms, turintiems sunkų klausos praradimą, nes jiems dažnai sunku suvokti tylų triukšmą, pavyzdžiui, žmogaus šnabždesį ar pažymėti laikrodį. Galios klausos aparatai turi specialias sustiprinimo sistemas, leidžiančias žymiai padidinti labai ramią triukšmą, todėl juos lengviau išgirsti klausos aparato nešėjui.

Galios klausos aparatai taip pat gali pagerinti klausos pojūtį įvairiose dažnių vietose. Jie turi specialias ekvalaizerio sistemas, leidžiančias pagerinti klausos pojūtį tam tikrose dažnio srityse, siekiant pagerinti diskusijų ir kitų akustinių signalų supratimą.

Svarbu pažymėti, kad galios klausos aparatai netinka visiems ir kad kai kuriais atvejais jie taip pat gali turėti šalutinį poveikį. Pavyzdžiui, kai kuriems žmonėms gali kilti problemų pripratę prie padidėjusio triukšmo.

Todėl svarbu, kad prieš pasirinksite galios klausos aparatą klausos aparato akustikui, kad jus išsamiai patartų. Taip pat svarbu reguliariai patikrinti ir patikrinti klausos aparatą ir užtikrinti, kad jis jums būtų optimaliai optimaliai.

Dabartiniai galios klausos aparatų modeliai

Tačiau daugeliu atvejų galios klausos aparatai yra vertinga parama žmonėms, turintiems rimto klausos praradimo, ir gali padėti geriau išgirsti, todėl geriau suprasti. Taip pat galite padėti sumažinti klausos žmonių izoliaciją ir leisti jiems gyventi aktyvesnius ir savarankiškesnius.