Pädakustiker: Hörakustik für Kinder und Jugendliche | MySecondEar

Pedacustics yra klausos akustikos sub -area, kurioje pagrindinis dėmesys skiriamas vaikų klausos priežiūrai. Iš 1000 vaikų, vienas ar du vaikai, jau girdimi gimus gimus. Dėl to kyla pavojus vaiko asmeniniam ir kalbiniam vystymuisi, todėl ankstyvas, aktyvi klausos skatinimas yra reikšmingas siekiant užkirsti kelią kalbos vystymosi problemoms. Girdėti akustiką, kuri specializuojasi klausos, kuriuose nėra klausos, gydymas , yra vadinami pedakastitika. Be žinių apie ypatingus vaikų ir kūdikių klausos bruožus, profesinei pedokutikų sričiai reikia ypač jautrumo bendraujant su vaiko pacientais ir jų tėvais.

Būtinos sąlygos ir tolesni mokymai kaip pedaklis

Norint pereiti tolesnius mokymus iš klausos priežiūros specialisto į pedakulį, reikia trejų metų profesinės patirties ar klausos akustinio čempiono titulo. „Pedacousticists“ dar nėra saugomas terminas, todėl girdėti akustikinius asmenis taip pat gali save vadinti pedanteriu be papildomo mokymo. Tolesni mokymai apima ir teorinį, ir teisinį, ir praktinį turinį, kuris, viena vertus, apima medicinines žinias vaikiško klausos ir kalbos vystymu Nuostolių ir klausos aparatų pritaikymas vaikams.

Be to, reikia išmokti kompetencijų bendraujant ir bendraujant su vaikų pacientais, taip pat būtiną jautrumą tėvų dalyvavimui. Šie komponentai aptariami kaip pedagoginio mokymosi bloko dalis. Holistinis vaiko vaizdas yra skirtas gydymui, kuriame galimas lydimas, pavyzdžiui, kalbos terapija, įtrauktos terapijos galimybės. Šiuo tikslu reikia žinių apie tolesnes terapijos priemones, palaikančias psichologines žinias, be jautrių patarimų. Sėkmingas vaikų tyrimas yra įmanomas tik tuo atveju

pedacoustics Find

Galima manyti, kad klausos akustikai, kurie mokėsi kaip pedanticistas, turi būtiną kompetenciją kūdikiams ir vaikams gydyti iki 17 metų. Renkantis tinkamą akustiką, geografinė vieta yra pagrįstas sprendimo priėmimo veiksnys. Kadangi galima tikėtis palyginti dažno apsilankymų, pedikastiką, jei įmanoma, reikėtų pasiekti mažai vairavimo laiką. Vis dėlto daug svarbiau, kad vaikas ir tėvai jaustųsi gerose rankose ir kad pasitikėjimo pagrindas galėtų sukurti gydymą. Geras jausmas yra ypač labai svarbus vaiko šulinio ir turi teigiamą poveikį gydymo procesui.

Vaikų klausos praradimas

Gimdymui girdimi vienas ar du iš 1000 vaikų. Skirtingi požymiai gali suteikti informacijos apie klausos sumažėjimą vaikams:

  • Trūksta bandymų mėgdžioti šnekamąjį
  • Neįdomumas triukšmu ar muzika
  • Stipri koncentracija klausant
  • Labai garsus kalbėjimas
  • Trūksta reakcijos, kai kreipiamasi į vaiką

suaktyvikliai yra įvairūs ir svyruoja nuo motinos ligų (pvz., Toksoplazmozės, citomegalijos, rubos) iki komplikacijų gimimo metu (pvz., Deguonies trūkumas) iki dantų problemų (pvz., Retais atvejais tymai ir kiaulytė). Genetiniai defektai taip pat gali padidinti prenatalinio klausos praradimo tikimybę. Vaikystėje vidurinės ausų infekcijos ar per didelis triukšmas rodo dar papildomus klausos pažeidimo rizikos veiksnius.

Norint ankstyvam klausos problemų sprendimui, visi tyrimai, priklausantys pedokutikams, turėtų būti suvokiami U3 iki U8 egzaminų. Paprastai juos perima sveikatos draudimo bendrovė. Galimas ankstyvas nustatymas gali prisidėti prie klausos klausos sėkmės ir galimos neigiamos įtakos vaiko (kalbos) vystymuisi.

klausos aparatai vaikams

Pasitelkę pedantišką, tinkamą vaiko pacientų klausos aparatai yra parinkti ir pritaikyti. Prietaisai skiriasi nuo suaugusiųjų formos, spalvos, spalvos ir įrangos. Vaikams dėl mažos erdvės nėra IDO klausos aparatų. Kita vertus, kalbant apie spalvą, spektras yra išplėstas: yra ryškių spalvų asortimentas, kad būtų ypač patrauklus poveikis jauniems vežėjams. Taigi, kad klausos žala netrukdo vaiko žaidimui, vaikų klausos aparatai yra tvirti, atsparus dulkėms ir vandeniui. Papildomi aksesuarai taip pat užtikrina, kad apsaugotų tai, kad jums trukdo prarasti.