Neues Hörgerät: Wie oft zahlt die Krankenkasse Hörgeräte?

Naujas klausos aparatas: kaip dažnai sveikatos draudimo įmonė moka klausos aparatus?

Vokietijoje, dauguma sveikatos draudimo bendrovės klausos aparatai Tačiau yra., Tačiau yra. kai kurie apribojimai ir sąlygos, į kurias reikia atsižvelgti.

Visų pirma, svarbu pažymėti, kad Vokietijoje yra dviejų rūšių sveikatos draudimas: įstatymų numatytas sveikatos draudimas ir privatus sveikatos draudimas. Daugumai Vokietijos žmonių įstatymų numatytas sveikatos draudimas yra privalomas ir yra finansuojamas pagal įmokas, kurias moka darbdaviai ir darbuotojai. Privatus sveikatos draudimas yra savanoriškas ir yra finansuojamas pagal įmokas, kurias moka apdraustasis.

Kaip dažnai sveikatos draudimo įmonė moka klausos aparatus?

Iki šiol buvo suplanuotas naudingas klausos praradimą ir, jei reikia,, ir, jei reikia, Norėdami užtikrinti atnaujintas išlaidas.

Mes palaikome jus, kuo geriau, kad užtikrintume sveikatos draudimo įmoką iki 1500,00 eurų.

Ar turite klausimų? Labai kviečiame nemokamai kreiptis į mūsų klausos aparato ekspertus ir be įsipareigojimų. Mes mielai informuotume jus apie visas jūsų galimas paslaugas. Jei pirksite klausos aparatus iš mūsų, mes perimsime visą apdorojimą ir atsiskaitymą su jūsų sveikatos draudimo bendrove.

Dabar susisiekite su

privati ​​sveikatos draudimas

Privatus sveikatos draudimas gali mokėti klausos aparatus tam tikromis sąlygomis po 5 metų. Tačiau svarbu pažymėti, kad privačios sveikatos draudimo nauda nuo draudimo skiriasi ir todėl labai svarbu iš anksto sužinoti apie savo draudimo naudą.

Dabar susisiekite su

Daugiau informacijos

Taip pat reikėtų pažymėti, kad Vokietijoje yra specialūs reglamentai vaikams ir paaugliams, kuriems reikalinga klausos aparatai . Įstatymų numatytas sveikatos draudimas paprastai moka klausos aparatus vaikams ir paaugliams iki 18 metų.

Apskritai, visada reikia pranešti apie jūsų pačių sveikatos draudimo bendrovės paslaugas Iš anksto, kad suprastumėte, kaip dažnai ir kokiomis sąlygomis jūsų sveikata yra jūsų sveikata Klausos aparatų draudimo įmonė. Taip pat gali būti naudinga susisiekti su klausos aparatų gamintoju arba klausos aparatų akustikai Norėdami gauti daugiau informacijos ir palaikymo.

Dabar susisiekite su