Kopfhörer für Hörgeräteträger: Hörgeräte und Kopfhörer - geht das?

klausos aparatai ir ausinės - ar tai įmanoma?

Ausinės yra būtinos iš daugumos gyvenimų. Bet kas nutiks, jei nustatytas klausos silpnumas ir paskirtas klausos aparatas? Nereikia daryti klausydamiesi muzikos. Šiame straipsnyje galite sužinoti, kokios galimybės atsiranda dėl klausos aparatų ir ausinių .

ausinės, skirtos klausos aparatų nešėjams: ar galite dėvėti ausines su klausos aparatais?

Klausimas, ar ausines galima dėvėti, nepaisant klausos aparatų, reikia žiūrėti skirtingai. Jei dėvite IDO klausą, ausinių paieška yra gana lengva . Nesvarbu & lt; ü & gt; a hdo arba RIC klausos įrenginio atveju geriausiai tinka per ausinės. ric ir rite modelius Jei tai būtų pasiekta ypač didelėmis ausinėmis, nes ausinės gali trikdyti, jei jos nevisiškai tilptų ant mikrofono. Nes taip klausos aparatai gali sugerti išorinį triukšmą. Tai taip pat turėtų būti sumokėta už pakankamą klausos aparato mikrofono pašalinimą iš ausinių garsiakalbio, kad būtų išvengta jokių atsiliepimų.

Galiausiai patartina išbandyti skirtingas ausines atsižvelgiant į jų individualias nuostatas . Taigi paieška gali užtrukti ir apsunkinti, atsižvelgiant į modelį.

klausos aparatai naudojami kaip ausinės

Jei norite apeiti savo ausinių paiešką, taip pat galite sąmoningai pasirinkti modernų klausos aparatą naudodami „Bluetooth“ ir srautines funkcijas . Šie klausos aparatai gali būti naudojami kaip ausinių pakeitimas , be kita ko, ir kartais siūlo atskiras muzikos programas, kuriose galite tobulinti savo klausymo patirtį. Taigi jūs išsaugote papildomų ausinių pirkimą ir mėgaujatės muzika, podcast ir navigacija tiesiogiai naudodamiesi klausos aparatų išvestimi.

ausinės su klausos aparato funkcija

Vėl ir vėl išgirstate atvirkštinę išvadą, kad ausinės gali būti naudojamos kaip klausos aparatai ir taip imtis abiejų įrenginių funkcijų. Visų pirma „Apple“ turi palyginti platų naudingų funkcijų asortimentą, kai reikia klausos funkcijų. Medicinos klausos aparatas nepakeičia ausinių . Daugiau apie „AirPods“ naudojimą galite sužinoti kaip klausos aparatų pakeitimą čia .