Interton Hörgeräte: Move, Ready - Erfahrungen & Modelle

„Interton“ klausos aparatai

Bendrovė „Interton“ vadinama „Interton“ jau daugiau nei 60 metų. Bendrovė buvo įkurta Kelne Vokietijoje. Šiandien įmonė priklauso Danijos GN grupei. Tikslas yra sukurti nebrangų, kita vertus, gaminti funkcinius klausos aparatus. Žmogus turėtų turėti galimybę vėl geriau išgirsti nesudėtingą būdu ir kompensuoti klausos nuostolius. Klausos aparatas parduoda „Interton“ daugiau nei 70 pasaulio šalių.

Jei norite aktyviai dalyvauti ieškinyje, nepaisant jūsų klausos praradimo, turėtumėte apsvarstyti gerą klausos aparatą. Pastaraisiais metais techninė plėtra smarkiai progresavo. Būstas tampa vis mažesnis, tačiau šiuolaikiniai klausos aparatai šviečia naujausiomis skaitmeninėmis technologijomis ir našumu.

Bendrovės vidutinis

1962 m. „Company Interton“ įkūrė Hansas Herbertas Türkas ir Helmutas J. Türkas Vokietijos mieste Kelne. „Interton“ yra tik Danijos GN grupės dalis nuo 2005 m. Bendrovės tikslas yra suteikti žmonėms, turintiems klausos problemų, geresnį gyvenimą per „esminį klausymą“.

Daugiausia dėmesio skiriama:

  • Kainos ir našumo santykis
  • Paprasta operacija
  • kompaktiškumas
  • Komfortas
  • Kalbos suprantamumas

Šie prietaisai parduodami „Intertone“ daugiau nei 70 pasaulio šalių.

Naujausias „Intertone“ klausos aparatas

vidutinis judėjimas

„Interton“ perėjimas nuo GN klausimo yra optimaliai pritaikytas prie aktyvaus gyvenimo būdo ir siūlo belaidį ryšį, ilgą akumuliatoriaus terminą iki trisdešimt valandų ir tiesiogiai transliuoti. Su skirtingais dizainais „Interton“ judėjimas apima visų tipų klausą.

Daugiausia dėmesio skiriama krištolo aiškiam akustinių signalų ir kalbos sustiprinimui garsioje aplinkoje - juk norite, kad galėtumėte aktyviai dalyvauti diskusijose net senatvėje. Galite užtikrintai paslėpti trukdžius ir vėjo triukšmą, vidinis judėjimas protingai slopina triukšmą, jei dirbtinai atsiranda situacija. Ergonominis dizainas ir patikimumas daro vidinį tarpą tobulą kompanioną kasdieniame gyvenime.

stipri skaičiavimo galia

Taigi „Interton“ judėjimas bet kuriuo metu gali pasiūlyti puikią garso patirtį, įrenginiuose yra greitai apskaičiuojama lustas. Tai analizuoja jūsų situaciją ir automatiškai pritaiko jūsų klausos aparatą.

iškart paruoštas naudoti

Turėdamas tik tris valandas pakrovimo laiko, klausos aparatas iškart pasiekiamas jums su visais rezultatais. Klausos aparatai induktyviai apmokestina pateiktoje įkrovimo stotyje. Prijunkite savo klausos aparatus prie išmaniojo telefono ir mėgaukitės muzika, transliacijomis ar TV tonu su tiesioginiu srautu. Taip pat galite naudoti išmanųjį telefoną kaip įrenginių nuotolinio valdymo pultą ir diskretiškai sureguliuoti garsumą arba atlikti programos pakeitimus.

vidutinis paruoštas

„Interton Ready“ yra pagamintas „iPhone“ ir apima visas klausos praradimo formas. Jis yra keturių našumo lygių ir RIC, HDO, CIC, ITE ir ITC dizaino. Maži ir diskretiški klausos aparatai specializuojasi pokalbiuose garsioje aplinkoje ir susideda iš draugiškos odos nanobinės medžiagos.

Jums taip pat naudos iš tiesioginių transliacijos variantų, skirtų podcast'ui, muzikai ir skambučiams. Varto ir klausos programa, nustatykite, kad atsipalaidavote per savo išmanųjį telefoną, niekam nepastebėdami, kad galite tvarkyti savo klausos aparatą. Jūsų išmanusis telefonas taip pat palaiko jus, jei nerandate klausos aparatų. Klausos aparato ieškiklis parodo dabartinę jūsų prietaisų vietą.

Dėl patikimo dizaino klausos aparatas lydi jus ilgą laiką. GN technologija garantuoja aukštą kokybę gaminant prietaisus.

Klausykite atskirai naudodamiesi apibrėžtomis klausos programomis

„Interton Ready“ suteikia jums galimybę nustatyti, pavyzdžiui, asmenines klausos programas. Tai suteikia jums „Interton“ paruoštą garso kokybę ir garso spalvą, kuri yra visiškai pritaikyta jūsų poreikiams.

Triukšmas filtruojamas prietaisų ir jiems sustiprinama kalba. Galite patys pasirinkti klausos programą arba naudoti intelektualią automatinę savo įrenginių automatinį. Tada jūsų klausos aparatas prisitaiko prie atitinkamos situacijos be jūsų įsikišimo. Dėl to galite aktyviai dalyvauti pokalbyje garsioje aplinkoje.

Technologijos lygiai ir skirtumai nuo intertono klausos aparatų

Daugelyje „Interton“ produktų iš viso yra keturi našumo lygiai. Tai taip pat reiškia klausos aparatų kainą. „Interton“ yra aukščiausias technologijų lygis su numeriu 6. Jei turite aukštus standartus arba palaikote aktyvų gyvenimo būdą, šeštasis technologijos lygis ypač tinka klausos aparatams iš „Intertone“.

Priešingu atveju jūs taip pat turite galimybę pasirinkti vidutinį trijų ir keturių technologijų lygį, taip pat yra tokių intertonų klausos aparatų. Jei turite tipinių klausos situacijų, kurios yra nuspėjamos, o jūsų kasdienio gyvenimo reikalavimai yra paprasti, tai gali būti keturi ar trys technologijos lygio.

Paprasčiausias tarpusavio klausos aparatų technologinis lygis reiškia technologijos lygį su numeriu 2. Šis lygis yra tinkamas mažų grupių diskusijoms ramioje aplinkoje, diskusijos vienas prieš vieną ir rėmėjai, kurie yra mažiau socialiai aktyvūs. Žinoma, jūs taip pat galite su juo padaryti gerą televizorių.

„Interton“ klausos aparatų programa & amp; Priedai

„Interton“ klausos aparatai siūlo papildomas funkcijas su gamintojo teikiami priedai. Centrines klausos aparatų funkcijas galima valdyti naudojant „Intertone“ programą.

  • „Interton Sound“ programa - Prarastus klausos aparatus galite rasti naudojant „Interton Sound“ programą. Be to, belaidžiai ryšiai su televizija ar I-POD yra kontroliuojami naudojant „Interton Sound“ programą. Programa taip pat siūlo galimybę saugoti asmeninės klausos programos nuostatas. Klausos aparatai yra pagaminti už IPHONE ir leidžia tiesiogiai transliuoti su „Apple“ įrenginiais ir papildomomis funkcijomis, kai naudojami su „Apple“ įrenginiu.
  • TV Streamer 2 - „TV Streamer 2“ skirtas transliuoti televizoriaus toną tiesiai į klausos aparatą. Taip pat įmanomos jungtys su stereo sistemomis ar kompiuteriais.
  • daugialypė mikrofonas - „Multi Mic“ palaiko armatūros pokalbius iš tolo arba gali būti naudojamas kaip lentelės mikrofonas.
  • 2 telefono klipas - 2 telefono klipas perduoda muziką ir skambučio toną į klausos aparatas. Tai galima valdyti naudojant garso programą.
  • nuotolinio valdymo pultas 2 - „Remote Control 2“ siūlo greitą būdą valdyti pagrindines klausos aparatų funkcijas. Tai leidžia nustatyti apimtį ir programas ir informuoti apie įkrovimo būseną. Be to, nuotolinio valdymo pultą galima prijungti prie „Multi-Mic“.