Im Ohr Hörgeräte mit Akku | MySecondEar

ausies klausos aparatai su akumuliatoriumi

Ausies klausos aparatai su baterijomis yra patogi ir patogi pasirinkimas žmonėms, kuriems reikalinga klausos aparatas. Anksčiau klausos aparatas turėjo būti reguliariai apmokestinamas baterijomis, kurios gali būti varginančios ir laiko reikalaujančios laiko. Tačiau šiandien ausyse yra klausos aparatų, kurie veikia su įkraunama baterija.

ausies klausos aparatai su akumuliatoriaus modeliais

  • „Starkey Livio“ : „Starkey Livio“, paskelbtas 2018 m. Su tuo „Starkey“ padarė didelę pažangą klausos aparato technologijose.
  • „Starkey Evolv AI“ : EVOLV AI „Starkey“ siekia gero klausymo dar daugiau pastangų. Tai pirmiausia turi būti įgyvendinta didinant automatizavimą. Įrenginį galima įsigyti daugybėje versijų, kaip akumuliatoriaus ar akumuliatoriaus versija ir penki skirtingi techniniai lygiai.
  • „Resound Custom Kuris yra unikalus klausos profilis.
  • „Signia Active“ : „Signia“ paskyrė užduotį suteikti klientams, kurie palaiko aktyvų gyvenimo būdą „Signia Active“. Aktyvusis yra ypač tinkamas lengvam ir vidutiniam klausos praradimui.
  • „Signia Insio Ax“ : „Signia Insio Charge & amp“; „Go Ax“ yra kompaktiškai pastatytas „IDO“ klausos aparatas, skirtas jūsų ausims. Tačiau šiuo atveju dydis nereiškia, kad techninėje įrangoje buvo padaryta pjūvių.

Vienas iš puikių klausos aparatų pranašumų, kai akumuliatorius yra ausyje, yra tas, kad jie yra patogūs ir nesudėtingi. Jums nereikia jaudintis dėl pirkimo ar baterijų pakeitimo, nes akumuliatorių galima tiesiog įkrauti naudojant įkrovimo stotį.

Tačiau svarbu atkreipti dėmesį, kad klausos aparatai su akumuliatoriais paprastai yra šiek tiek brangesni nei klausos aparatai su baterijomis. Jei pasirinksite klausos aparatą su akumuliatoriumi, turėtumėte įsitikinti, kad jį reguliariai įkraunate. Tokiu būdu galite užtikrinti, kad jūsų klausos aparatas visada būtų paruoštas naudoti, kai jums to reikia.

Yra daugybė skirtingų prekės ženklų ir klausos aparatų modelių su akumuliatoriumi rinkoje, todėl gali būti sunku padaryti teisingą pasirinkimą. Todėl svarbu gauti patarimų iš klausos aparato akustiko, kuris gali padėti jums pasirinkti klausos aparatą, kuris atitiktų jūsų poreikius ir jūsų gyvenimo būdą.

Klausos aparato akustikas taip pat gali padėti koreguoti ir palaikyti klausos aparatą, kad jis ilgai veiktų. Svarbu, kad specialistas reguliariai patikrintų klausos aparatą, kad jis visada būtų optimaliai nustatytas ir kad nereikia remonto.

Apskritai, klausos aparatai su baterijomis yra patogi ir patogi galimybė žmonėms, kuriems reikalinga klausos aparatas. Jie siūlo daug privalumų, palyginti su klausos aparatais su baterijomis, ir gali padėti jums vėl dalyvauti gyvenime. Jei pasirinksite klausos aparatą su akumuliatoriumi, turėtumėte gauti patarimų iš klausos aparato akustūro ir reguliariai tikrinti klausos aparatą, kad įsitikintumėte, jog jis visada veikia gerai.