ICP Hörgeräte: Anwendungsgebiete, Voraussetzungen & Kosten

Darbo vietos, kuriose yra didelis triukšmo tarša, privaloma dėvėti klausos apsaugą. Tačiau klausos sutrikusiems žmonėms draudžiama dėvėti klausos aparatus apsauginės orientacijos dėl klausos apsaugos priežasčių. Tačiau jei klausos aparatas pašalinamas, kyla naujų pavojų, tokių kaip įspėjamųjų signalų suvokimo ar kalbėjimo trūkumas. Gautos dilemos sprendimas: ICP klausos aparatai.

ICP klausos aparatų taikymo sritys

ICP klausos aparatai, visų pirma, kad klausos klausos apsaugos darbo vietose su dideliu triukšmo taršu ir vienodai aukštais saugumo reikalavimais . Asmeninės apsaugos priemonės klausos apsaugos forma yra privaloma tokiam darbui. Tačiau neleidžiama dėvėti įprasto klausos aparato, atsižvelgiant į jų klausos apsaugą. Taip yra dėl to, kad nešiojant klausos aparatus ir klausos apsaugą negalima pašalinti pavojaus klausymui. Siekiant apsaugoti tiek darbuotojų klausą, tiek patenkinti saugumo reikalavimus, vyksta ICP klausos aparatų naudojimas.

Būtinos klausos aparatų

ICP reiškia izoliacinį ryšį plastiką ir apibūdina klausos aparatų funkciją: jie izoliuoja aplinkos triukšmą, tačiau tuo pačiu užtikrina, kad įspėjamieji signalai ir kalba išliks garsūs . Pagrindinė būtina sąlyga, leidžianti užtikrinti klausos apsaugą tuo pačiu metu suprantant kalbą, yra selektyvus pasirinktų dažnių sustiprinimas. Be to, turi būti nustatyta darbo vietos programa, kuri apsaugo nuo garso sustiprinimo klausos, leidžiančios tūrio ir apima aiškų kalbos ir triukšmo atskyrimą.

ICP klausos aparatų kaina

Išlaidos, atsirandančios dėl ICP klausos aparato įsigijimo darbo vietoje, padengia prekybos asociacijos prekybos ir prekių logistiką, jei įvykdomi tam tikri reikalavimai. Pagrindinis reikalavimas yra tas, kad jau turi būti profesionalus klausos praradimas.