Hörgeräte zum Nulltarif

Nulio tarifų klausos aparatų grynųjų pinigų modeliai- „Oticon Jet

Niekada nebuvo įmanoma nusipirkti aukščiausios kokybės klausos aparatų už nulinį tarifą - taigi tai yra absoliuti naujovė klausos aparato rinkoje:

„MySecandear“ turite galimybę įsigyti „Oticon“ reaktyvinį lėktuvą už 0 €*! Su „Oticon Jet“ gausite garsiųjų OPTN klausos aparatų įpėdinį, taigi ir perspektyvų įrenginį.

Dabar atlikite neprivalomus klausimus & gt;

klausos aparatai, skirti nuliniams tarifų funkcijoms, palyginti su

funkcijos Oticon Jet Vidutinis kasos aparatas Equalizer 8 kanalai 6 kanalai išmaniųjų telefonų sukabinimas Taip ne „Bluetooth“ srautinė transliacija Taip ne Įmanomas nuotolinis koregavimas Taip ne dizainas ric (subtiliai) hdo (masyvus)

Šiomis dienomis techninės sąlygos ir galimybės greitai keičiasi. Taip skambina telefono, pokalbių pranešimai, el. Laiškai, išmanieji televizoriai ir daugybė programų užima vis didesnę mūsų gyvenimo dalį. Taigi kodėl jūsų klausos aparatas neturėtų būti pritaikytas prie techninių sąlygų? „Oticon Jet“ klausos aparatai gali būti lengvai sujungti su elektroniniais kasdienio gyvenimo prietaisais per „Bluetooth“ - taigi ji neriboja savo klausos žalos jokioje gyvenimo srityje!

Dabar pateikite neprivalomus klausimus & GT;

visi klausos aparatų grynųjų pinigų modeliai 2023 m. „MySecandear“

*„MySecandear“ klausos aparatai, esantys „Zero Tariff“: įstatymų numatyto sveikatos draudimo nariams su išmokomis ir ausų medicininiu receptu. Plius teisinis papildomas 10 eurų mokėjimas už klausos aparatą.