Hörgeräte Wasserdicht: Sind Hörgeräte wasserresistent? (Schwimmen, Dusche, Sauna, etc.)

Klausos aparatai yra atsparūs vandeniui: ar klausos aparatas yra atsparus vandeniui? (Plaukimas, dušas, sauna ir kt.)

paprastai vanduo yra didžiausias klausos aparatų priešas. Stipri drėgmė duše ar baseine šoktelėjo ir jie nebenaudojami. Bet ar yra ir klausos aparatų, kurie iš tikrųjų yra atsparūs vandeniui?

turėtumėte į tai atkreipti dėmesį pirkdami

Meite klausos aparatai neturi problemų purškiant ar šiek tiek prakaituoti. Padėtis yra kitokia, jei norite pasinerti savo klausos aparatą į vandenį. Klausos aparatai, reklamuojami su „neperšlampama“, yra apsaugoti nuo vandens purslų. Bet jie nėra tikrai atsparūs vandeniui ir nėra tinkami plaukioti.

„Siemens“ 2013 m. Pristatė vandeniui atsparų klausos aparatą. „Aquaris“ modelis buvo visiškai atsparus vandeniui ir taip pat galėjo išgyventi baseino takelius. Tai puikiai tiko sportininkams ir draugams lauke, kurie ieškojo tvirto klausos aparato. Deja, įmonė nutraukė gamybą, o produkto parduotuvėse nebėra. Tačiau kai kuriems vežėjams buvo keista nešiotis klausos aparatas vandenyje. Jie buvo per daug įpratę, kad nebegalima suvokti aplinkos triukšmo baseinuose. Vandens ir kitų žmonių triukšmas plaukiant buvo suvokiami kaip erzinantys.

tai reiškia skirtingas IP klases

Klausos aparatai, naudojant klasifikaciją IP-68, trumpam gali būti panardintas į vandenį. Skaičiai 1-9 sako, koks stipriai atspari produktas prieš vandenį ar dulkes. Taigi IP 68 reiškia suskaidymą: visiška apsauga nuo dulkių ir apsaugota nuo vandens įsiskverbimo neribotam laikotarpiui.

Nepaisant to, klausos aparatai turėtų būti naudojami atsargiai. Kasdieniniame gyvenime tai reiškia, kad jie išgyvena kritimą į vonią, atsitiktinį nusidėvėjimą duše ar lietaus duše. Bet tai nereiškia, kad galite su juo plaukti valandas. Klausos aparatai turi būti džiovinami po kontakto su vandeniu.

bet ar dabar yra vandeniui atsparių klausos aparatų?

Atsakymas vadinamas! Šveicarijos klausos aparatų gamintojas Phonak 2022 m. Pradėjo vandeniui atsparų klausos aparatą „Phonak Audeo Life“.

Su „Audéo Life“ „Phonak“ pateikia klausos aparatą, kuris ypač papildė aktyvų, sportišką gyvenimo būdą. Kaip populiarios rojaus serijos dalis, naujas įrenginys išsiskiria per papildomą dangą, kuri žada didelį atsparumą. Turėdami šį naują, įkraunamą kompanioną, jums nebereikia jaudintis dėl to, kad dėl klausos praradimo turite padaryti be fizinės veiklos. „Audéo Life“ yra atsparus vandeniui iki 50 cm gylio. Tai uždengia ir saldų, ir druskos, ir baseino vandenį.