Hörgeräte reinigen mit Ultraschall: Ultraschallreiniger für Hörgeräte

Švarūs klausos aparatai su ultragarsu: ultragarsinis valiklis klausos aparatai

Dulkės, kosmetika, Cerrumen, priežiūros produktai - klausos aparatai kiekvieną dieną veikia daugybę veiksnių, kurie gali sukelti taršą ar vidurių užkietėjimą . Taigi, kad kuo ilgiau išlaikytumėte kasdienių daiktų gyvenimo trukmę, neturėtumėte daryti be kasdien valymo ir džiovinimo ! Galite rasti mūsų galutinį klausos aparato valymo ir džiovinimo vadovą

Pačiame valymo procese reikia atsižvelgti į dar keletą punktų. Viena vertus, atsižvelgiant į naudojamas medžiagas : Kiekvienas, kuris naudojasi namų apyvokos daiktais ar valymo priemonėmis iš sandėliavimo vietos, gali tvariai sugadinti savo klausos aparatus. Vietoj to, turėtų būti naudojami specialūs kuravimo įrankiai ir produktai . Kita vertus, džiovinimo procesas yra lemiamas. Visų pirma tai turėtų būti vienas dalykas: kruopštus. Nes vanduo taip pat gali padaryti didelę žalą jūsų klausos aparatai. Čia yra naudojamos sausai arba -kapseln .

ultragarsinė vonia, skirta klausos aparatai

Klausos aparatai niekada neturi būti dedami į vandenį su savo puikiomis technologijomis ! Atitinkamai, tik išorinės, nuimamos klausos aparato-umbrella dalys, ototoplastika ir garso žarna, Jei nėra buvusio eilėraščio -gali būti išvalyti ultragarsinėje vonioje. Padedant ultravioletinei šviesai, bakterijos ir grybai pašalinami per kelias minutes. Ultragarsiniam valymui Nereikia atskiro valymo agento , tam pakanka vien tik skaidraus vandens.

Prisiminkite savo klausos aparatą po to, kai išvalėte . Atskiros dalys gali būti surinktos tik visiškai sausoje būsenoje. Daugiau apie džiovinimą galite sužinoti mūsų vadove .