Hörgeräte Nebengeräusche zu Laut | MySecondEar

klausos aparatai per garsiai

Klausos aparatai yra maži elektroniniai prietaisai, kurie padeda pagerinti klausos praradimo žmonių klausą. Jie įdedami į ausį ir perduoda garso bangas tiesiai į ausies ausį, kad pagerintų klausą.

Deja, kartais gali atsitikti, kad klausos aparatai per daug garsiai perduoda fono garsus. Tai gali sukelti klausos aparatą nepatogiai, o klausos pajėgumai yra sutrikę. Yra įvairių priežasčių, kodėl klausos aparatai gali per daug garsiai perduoti fono garsus.

Galima priežastis yra ta, kad klausos aparatas yra neteisingai nustatytas. Jei klausos aparatas nėra pritaikytas individualiems vežėjo poreikiams ir reikalavimams, gali būti perduotas fono triukšmas. Tokiu atveju klausos aparatą turėtų nustatyti klausos aparato akustikas.

Kita priežastis, dėl kurios perduodami fono triukšmai, gali būti sugadinta, kad klausos aparatas yra pažeistas. Pavyzdžiui, jei klausos aparatas nėra tinkamai išvalytas arba jei jis patyrė žalą, tai gali sukelti per daug garsiai perduodamus klausos aparatus. Tokiu atveju klausos aparatą turėtų patikrinti ir taisyti klausos aparato akustikas.

Taip pat yra ir kitų veiksnių, kurie gali padėti pernelyg garsiai perduoti intakus. Tai apima, pavyzdžiui, aplinkos sąlygas, kuriose nešiojamas klausos aparatas, arba vežėjo klausos praradimo tipas.

Siekiant sumažinti fono triukšmo perdavimą per klausos aparatas, yra keletas dalykų, į kuriuos galima atsižvelgti. Visų pirma, klausos aparatas turėtų būti reguliariai išvalytas ir palaikomas, kad būtų užtikrinta, jog jis yra tobulos būklės. Taip pat svarbu, kad klausos aparatas būtų nustatytas klausos aparato akustikas, kad jis atitiktų individualius vežėjo poreikius.

Tai taip pat gali būti naudinga pasirinkti klausos aparatus su papildomomis funkcijomis, tokiomis kaip triukšmo slopinimas ar aplinkos triukšmo valdymas. Šios funkcijos padeda sumažinti fono triukšmo perdavimą ir pagerinti klausos efektyvumą.

Jei klausos aparatas perduoda foninį garsą per garsiai, gali būti naudinga susisiekti su klausos aparato akustiku ar klausos aparato gamintoju. Tai gali rekomenduoti papildomus veiksmus problemai išspręsti ir pagerinti klausos atlikimą.

Apskritai, klausos aparatai yra svarbi priemonė pagerinti klausos praradimo žmonių klausos rezultatus. Tačiau jei klausos aparatai perneša fono garsus per garsiai, tai gali sukelti klausos aparatą, o klausos pajėgumai yra sutrikdyti. Norint to išvengti, svarbu reguliariai palaukti ir pakoreguoti klausos aparato akustiką ir, jei reikia, apsvarstyti papildomas funkcijas, tokias kaip triukšmo mažinimas ar aplinkos triukšmo kontrolė. Jei problema vis tiek išliks, turėtumėte susisiekti