Hörgeräte mit dem Fernseher/ TV verbinden

Ribotas klausa daro įtaką beveik visoms gyvenimo sritims. Iš tikrųjų atpalaiduojanti televizija yra daugelio kasdienių iššūkių iššūkis, nes klausos problemos riboja televizijos malonumą. Laimei, šiuolaikiniai klausos aparatai nebėra skirti tik kasdienio deryboms sustiprinti. Vietoj to, jie atveria naujas dalyvavimo ir normalumo galimybes, susijusias su klausos sutrikimu, susijusiais su išoriniais prietaisais.

televizija su klausos žala

Ne tik sumažėja jūsų pačių linksmybės apie televiziją, bet ir kolega sąveika, tokia kaip šeima, draugai ar partneriai, taip pat paveikia situacija. Dažnai tai netgi gali būti pirmasis klausos mažinimo požymis. Jei norite grąžinti sau ir savo kambario draugams įprastą televizijos patirtį, turite įvairių variantų:

  • TV ausinės : Dažniausiai pirmasis (pereinamasis) sprendimas, kai garsusis televizorius užima nervą. Tačiau yra nelaikoma problema: kartu naudojant ausines nebėra televizoriaus, nes garsas yra garsus arba garsiai arba per ausines.
  • TV klausos programos : Klausos aparato akustikas gali sukonfigūruoti tam tikras televizijos programas, kurios vėliau naudojamos atitinkamose situacijose. Ypač turint aukštas kalbos dalis, kaip ir naujienose, šios programos palaiko klausos supratimą. Kalbos atveju, atsirandanti su fono triukšmu ir (arba) muzika, ji greitai gali tapti nesuprantama.
  • TV Streamer : Su papildomais priedais įmanoma tiesiogiai perduoti tiesioginį garso perdavimą iš televizoriaus į klausos aparatą. Palyginti su aukščiau pateiktomis galimybėmis, rezultatas yra optimalus klausos kokybės ir pritaikytos apimties derinys visiems kolegoms. Nepaisant ryšio su klausos aparatais, kita dabartis gali išgirsti garsą norimame tome. Tolesnius garso patobulinimus galima koreguoti naudojant atitinkamas programas.

Prijunkite klausos aparatus prie televizijos

Tuo tarpu visi pagrindiniai klausos aparatų gamintojai siūlo tinkamus televizijos transliuotojus savo klausos aparatams. Norint užmegzti ryšį tarp klausos aparato ir televizijos, reikia susieti tiek televizijos transliuotojus, tiek televizijos transliaciją, taip pat translierius ir klausos aparatą. Kartą sukūrę jungtį, įrenginiai paprastai jungiasi automatiškai, kai įjungiami. Iš dalies galima susieti keletą klausos aparatų su TV įrišimo daina. Tikslus ryšio ir jungties procesas yra panašus, tačiau yra specifinis gamintojas. Kai kurių pasirinktų populiariausių prekės ženklų srautų sujungimo procesas parodytas žemiau.

TV adapteris, skirtas klausos aparatai

Įvairūs klausos aparatų gamintojai siūlo TV adapterius klausos aparatams, kad galėtų grąžinti televizijos patirtį. Čia galite rasti populiariausių gamintojų pasirinkimą:

Oticon Connect klausos aparatai prie televizijos

Oticon televizijos adapteris 3.0 : „Oticon“ televizoriaus adapteris pirmiausia yra prijungtas prie maitinimo šaltinio. Galimos keturios ryšio parinktys, skirtos prisijungti nuo televizoriaus į adapterį, pagal kurį pats gamintojas rekomenduoja naudoti „Toslink“, nes būtent taip pasiekiama geriausia garso kokybė. Paskutinis parengiamasis žingsnis turi būti klausos aparatų sujungimas su televizoriaus adapteriu. Kiekvieną klausos aparatą galite prijungti tik adapterį, tačiau pats adapteris gali būti suporuotas su bet kokiu skaičiumi įrenginių. Norėdami tai padaryti, klausos aparatų akumuliatorių skyrius turi būti atidarytas ir vėl uždarytas. Atsineškite aktyvuotus klausos aparatus šalia adapterio arba padėkite juos ant jo. Kai tik šviesos diodai šviečia nuolat mėlynai, poravimasis baigtas. Dabar televizijos „Range“ leidimas gali būti suaktyvintas programos pasirinkime tol, kol jie yra pasiekiami.

Jei jums priklauso nuotolinio valdymo pultas , taip pat galite pradėti transliuoti per TV adapterį ir per atstumą klausytis. Televizijos tonas iki 15 metrų. Jei jūsų klausos aparatas neturi „Bluetooth“, galite naudoti Streamer pro . Jūsų klausos aparato akustikas turi tik vieną kartą sujungti klausos aparatas su „Streamer Per“, tada jūs turite galimybę naudoti televizoriaus adapterio pranašumus.

„Phonak Connect“ klausos aparatas prie televizijos

Phonak TV jungtis : „Phonak“ televizoriaus jungtis pirmiausia turi būti prijungta prie maitinimo šaltinio ir prie televizoriaus būti prijungtam. Jūsų klausos aparatai gali būti suporuoti paspausdami jungties mygtuką, jei pirmieji yra mažiau nei vienas metras nuo jo. Patvirtinimo tonas rodo sėkmingą ryšį. Po pirmojo sukabinimo klausos aparatai automatiškai sujungiami, kai tik jie yra pasiekiami.

„Resound“ klausos aparatai prisijungia prie televizijos

„Resound TV Streamer 2“ : „Resound's Streamer“ taip pat yra prijungtas prie galios šaltinio ir jūsų televizoriaus per pirmas žingsnis. Klausos aparato jungtis suaktyvina trumpai atidarant ir uždarant klausos aparatų akumuliatorių skyrių. Akumuliatorių įtaisai turi būti trumpam įdėti į įkroviklį ir vėl pašalinti. Tuo pačiu metu reikia paspausti srautinio srauto poravimo mygtuką, kad suaktyvintumėte poravimosi porciją. Sėkminga ryšio gamyba patvirtinama tonų seka ir jūs esate pasirengę naudoti „Streamer“ televizijai. Taip pat galite nustatyti pačiame televizoriaus adapteryje, atsižvelgiant į tai, ar nešiojate klausos aparatus viename, ar įrišęs ausis, ar norite gauti mono, ar stereofoninį garsą.

„Widex“ prijunkite klausos aparatas prie televizijos

„Widex“ televizijos žaidimas : Kai tik „Widex“ televizijos žaidimas buvo prijungtas prie televizoriaus, susiejimas su jungiama Gali vykti klausos aparatai. Norėdami tai padaryti, trumpai atidarykite akumuliatorių skyrius, dar kartą uždarykite juos ir prietaisus prieskite prie stoties. Šviesos signalas yra sėkmingo poravimosi rodiklis. Klausymo malonumą taip pat galima pakoreguoti tūrio ir garso

„Starkey Connect“ klausos aparatai prie televizijos

„Starkey TV 2.4 Streamer“ : Streamerį prijunkite prie elektros ir televizijos. Norėdami prijungti klausos aparatus ir televizijos translierius, trumpai išjunkite buvusįjį ir palaukite, kol vėl juos įjungsite. Klausos aparatai turi būti šalia „Streamer“ stoties, kad pora būtų sėkminga. Jei naudojama žemiau, transliaciją galima paleisti naudojant programą ir mėgaujami 10 metrų atstumu.

„Signia“ klausos aparatai prisijungia prie televizijos

„Signia Streamline TV“ : Pirmiausia jūsų „Streamline“ turi būti prijungtas ir įjungti į elektrą ir televizorių. Tada išjunkite klausos aparatą ir atgal. Norėdami pradėti automatinį sukabinimą, uždėkite klausos aparatų ant srauto. Ryšys buvo sėkmingas, jei abu šviesos diodai šviečia nuolat mėlynai.