Hörgeräte mit Android verbinden | MySecondEar

klausos aparatai „Android“

Klausos aparatai, skirti susisiekti su „Android“ įrenginiais

Prijunkite klausos aparatus prie „Android“

  1. Įsitikinkite, kad jūsų „Android“ įrenginys suaktyvino „Bluetooth“. Tai galite rasti nustatymuose skiltyje „Belaidis ir tinklas“ arba „Ryšiai“.

  2. Įjunkite savo klausos aparatus. Turėtumėte pamatyti požymį, kad esate porų režime.

  3. Atidarykite „Android“ įrenginio nustatymus ir pasirinkite „Bluetooth“.

  4. Suaktyvinkite „Bluetooth“, jei jis dar nėra suaktyvintas.

  5. Bakstelėkite „Įrenginiai netoli

  6. Pasirinkite savo klausos aparatas iš galimų įrenginių sąrašo. Galbūt galėsite įvesti kodą ar kaištį, kad sukurtumėte ryšį.

  7. Kai tik užmegztas ryšys, jūsų klausos aparatai turėtų būti rodomi prijungtų įrenginių sąraše. Dabar turėtumėte mokėti groti muziką ar kitą garso turinį naudodamiesi klausos aparatais.

  8. Svarbu atkreipti dėmesį į tai, kad klausos aparatai naudojant „Android“ įrenginius gali nepalaikyti visų funkcijų, kurias galima rasti „iPhone“ įrenginiuose. Pvz., Kai kurie klausos aparatų modeliai, prijungti prie „Android“ įrenginių, gali nesiūlyti galimybės skambinti su balso komandomis arba gauti pranešimus iš tam tikrų programų. Todėl prieš prijungiant jas prie „Android“ įrenginio, svarbu atidžiai patikrinti jūsų klausos aparatų funkcijas ir apribojimus.

    Jei jums sunku prijungti klausos aparatus su „Android“ įrenginiu, yra keletas dalykų, kuriuos galite pabandyti išspręsti problemą. Visų pirma, turėtumėte įsitikinti, kad jūsų „Android“ įrenginys yra naujausiame programinės įrangos atnaujinime ir ar jūsų klausos aparatai yra visiškai įkrauti. Jei problema ir toliau egzistuoja, galite pabandyti įjungti ir išjungti savo „Android“ įrenginį ir klausos aparatus, kad iš naujo nustatytumėte ryšį. Jei problema vis dar nėra išspręsta, gali būti verta kreiptis