ITE Hörgeräte: Was sind ITE Hörgeräte? | MySecondEar

ite klausos aparatai: kas yra klausos aparatai?

Ite reiškia „ausis“ (ausyje) klausos aparatai, t. Y. Klausos aparatai, kurie dėvi tiesiai ausyje. Šie klausos aparatai yra labiau matomi nei kiti klausos aparatai, tokie kaip CIC ar IIC klausos aparatai.

ITE klausos aparatas susideda iš korpuso, kuris įdedamas tiesiai į ausį, ir garsiakalbis, sustiprinantis garsą. Jie siūlomi įvairių dydžių ir formų (HS = pusiau apvalkalo, FS = pilnas apvalkalas), siekiant užtikrinti, kad jie būtų tinkami kiekvienai ausiui.

ITE klausos aparatai dažnai naudojami šviesai ar vidutinio sunkumo klausos praradimui. Vienas ITE klausos aparatų trūkumas yra tas, kad jie gali būti ne tokie galingi kaip kiti klausos aparatai, ypač dėl sunkaus klausos praradimo. Paprastai jie yra šiek tiek brangesni nei kiti klausos aparatai, nes jie turi būti gaminami atskirai.

Jei pasirinksite klausos aparatą ITE, svarbu, kad jį pakoreguotumėte profesionalios klausos priežiūros specialistas. Tai gali atitikti klausos aparatą su jūsų individualiais poreikiais ir užtikrinti, kad jis sėdėtų ir veikia tinkamai.

ITE klausos aparatai yra geras pasirinkimas žmonėms, ieškantiems ausies sprendimo, kad jie galėtų prarasti klausą, ir gerai dirba su nedideliu ar vidutinio sunkumo klausos praradimu. Tačiau juos turėtų pakoreguoti profesionali klausos priežiūros specialistas, kad būtų užtikrinta, jog jie tinkamai sėdi ir dirba.