ITC Hörgeräte: Was sind ITC Hörgeräte? | MySecondEar

ITC klausos aparatai: kas yra ITC klausos aparatai?

ITC reiškia „kanale“, kuris reiškia vokiečių kalbą „ausies kanale“. ITC klausos aparatai yra savotiški klausos aparatai, nešiojami tiesiai į ausų kanalą. Jie yra didesni nei visiškai ausies kanalo klausos aparatais ir mažesni nei klausos aparatai, kurie yra dėvimi už ausies.

ITC klausos aparatai yra ypač tinkami žmonėms, turintiems lengvą ar vidutinio sunkumo klausos praradimą ir kurių ausų kanalas siūlo pakankamai vietos absorbuoti klausos aparatą. Jie taip pat yra tinkami žmonėms, ieškantiems patrauklios alternatyvos didesniems klausos aparatams.

ITC klausos aparatas yra pritaikytas klausos aparatų akustikui ir paprastai yra mažiau matomi nei didesni klausos aparatai, nes jie sėdi giliau ausies kanale. Tačiau kai kuriems žmonėms juos gali būti sunkiau naudoti, nes jie yra mažesni ir sunkiau suvokti.

ITC klausos aparatai turi tas pačias funkcijas kaip ir kiti klausos aparatai, pavyzdžiui, apimties adaptacija ir palaikymas, skirtas kalbai triukšmingoje aplinkoje. Paprastai jie naudojami su baterijomis, tačiau rinkoje jau yra ITC klausos aparatų, kurie yra įkraunami.

ITC klausos aparatai kai kuriems žmonėms gali būti geras pasirinkimas, nes jie yra mažesni ir mažiau matomi nei kiti klausos aparatai. Tačiau jie netinka visiems žmonėms, todėl svarbu gauti klausos aparato akustūro patarimų, kad būtų galima rasti geriausią klausos aparatą individualiems poreikiams.