Hörgeräte mit iPhone verbinden - Made for iPhone Hörgeräte (MfI)

Prijunkite klausos aparatus prie „iPhone“ - sukurta „iPhone“ klausos aparatai (MFI)

Pagaminti-iphono (MFI) klausos aparatai yra klausos aparatai, kurie buvo specialiai sukurti naudoti su „Apple“ įrenginiais ir gali užmegzti tiesioginį ryšį su šiais prietaisais. Šie klausos aparatai gali būti sujungti su „iPhone“, „iPad“ ir „iPod“ prisilietimais per „Bluetooth“ ir tokiu būdu pasiūlyti įvairių pranašumų, palyginti su įprastais klausos aparatais.

Vienas pagrindinių MFI klausos aparatų pranašumų yra galimybė transliuoti garso įrašą tiesiai iš prijungtų įrenginių. Tai suteikia vartotojams galimybę klausytis muzikos, transliacijų ir kito garso turinio be papildomų įrenginių, taip pat skambinti tiesiog paspausdami klausos aparatą. „MFI“ klausos aparatai taip pat siūlo galimybę valdyti garsumą ir kitus parametrus tiesiogiai per prijungtą įrenginį, o tai ypač patogu, kai esate kelyje.

Kitas „MFI“ klausos aparatų pranašumas yra integracija į „Apple Health“ programą. Ši programa suteikia vartotojams galimybę siekti ir valdyti klausos aparatų nustatymus ir informaciją, todėl naudojant klausos aparatas yra lengviau siekti pažangos ir pažangos.

MFI klausos aparatai taip pat yra ypač draugiški ir lengvai naudojami. Jie dažnai siūlo paprastą vieno mygtuko valdiklį, leidžiantį vartotojams greitai pasiekti svarbiausias funkcijas, pvz., Skambučius ar perjungimą tarp skirtingų garso šaltinių.

Prijunkite klausos aparatą prie „iPhone“

  1. Įsitikinkite, kad jūsų „iPhone“ yra naujausioje programinės įrangos atnaujinime. MFI klausos aparatui paprastai reikia naujausios programinės įrangos, kad tinkamai veiktų.

  2. Sukurkite klausos aparatus pakrovimo TUI ir prijunkite įkėlimo DUI prie maitinimo tinklo. Leiskite klausos aparatams imti kelias minutes, kad būtumėte pasirengę būti prijungti.

  3. Atidarykite „Settings“ programą „iPhone“ ir bakstelėkite „Bluetooth“.

  4. Įjunkite „Bluetooth“ stumdami slankiklį į dešinę šalia „Bluetooth“.

  5. Pasirinkite „Veikimo priemonės“ nustatymuose ir eikite į „Klausos aparatą“.

  6. Kelias sekundes palaikykite mygtuką „Ryšio“ mygtukas, kad jie būtų ryšio režimu. Klausos aparatai turėtų būti rodomi turimų „Bluetooth“ įrenginių sąraše.

  7. Bakstelėkite savo klausos aparatų pavadinimą sąraše, kad sujungtumėte jus su „iPhone“.

  8. Palaukite, kol bus užmegztas ryšys. Kai tik užmegztas ryšys, klausos aparatai turėtų būti rodomi sąraše.

  9. Dabar galite transliuoti muziką, transliacijas ar kitą garso turinį nuo „iPhone“ iki klausos aparatų, žaisdami norimą garso įrašą „iPhone“. Taip pat galite skambinti paspausdami klausos aparatų mygtuką.

  10. PASTABA: Prieš pradėdami prisijungti prie savo „iPhone“, pirmiausia jums gali tekti kalibruoti savo klausos aparatus naudodami klausos aparato sistemos klausos aparato reguliavimo programą. Norėdami gauti daugiau informacijos, susisiekite

    Apskritai, „MFI“ klausos aparatai suteikia daugybę pranašumų „Apple“ įrenginių vartotojams. Jie suteikia galimybę transliuoti garso failus tiesiai iš prijungtų įrenginių, siūlo paprastą valdymą ir integraciją į „Apple Health“ programą ir juos lengva naudoti. Jei naudojate „iPhone“ ar kitą „Apple“ įrenginį ir ieškote klausos aparatų, MFI klausos aparatai gali būti geras pasirinkimas.