Hörgeräte im Flugzeug | MySecondEar

klausos aparatai lėktuve

Klausos aparatų naudojimas lėktuve gali būti iššūkis kai kuriems žmonėms. Garsus variklio triukšmas ir slėgio skirtumas salone gali būti iššūkis. Tačiau yra keletas patarimų ir gudrybių, kurie gali padėti puikiai panaudoti klausos aparatą lėktuve.

Visų pirma, klausos aparato vartotojai turėtų užtikrinti, kad prieš įeinant į lėktuvą jūsų klausos aparatas yra visiškai apmokestinamas. Taip pat patartina su savimi pasiimti įkroviklį ar pakaitines baterijas, jei klausos aparatas atsisako proto skrydžio metu.

Skrydžio metu klausos aparato vartotojai turėtų įsitikinti, kad jūsų klausos aparatas yra gerai sėdintis ir ar tūrio kontrolė nustatyta tinkamu apimtimi. Jei įmanoma, klausos aparato vartotojai taip pat turėtų bandyti įsėdti šalia orlaivio kabinos, nes šios srities triukšmo lygis paprastai yra mažesnis.

Taip pat svarbu atkreipti dėmesį į tai, kad klausos aparatai yra įjungiami į skrydžio režimą, kai skamba skrydis, kai skamba „pasninko saugos diržo“ garso tonas. Tačiau jums nereikia pašalinti ar išjungti klausos aparatų. Tik jei dėvite klausos sistemas, kurios siunčia radijo signalus, turite jas įdėti į skrydžio režimą - kaip tai yra su išmaniaisiais telefonais.

Apskritai yra keletas veiksnių, kurie gali turėti įtakos klausos aparatų naudojimui lėktuve, tačiau šiek tiek pasiruošus ir tinkamoms parametrams, klausos aparato vartotojai taip pat gali mėgautis gera klausymo patirtimi skrydžio metu.