IIC Hörgeräte: Was sind IIC Hörgeräte? | MySecondEar

IIC klausos aparatai: kas yra IIC klausos aparatai?

IIC reiškia „Nematomas kanale“ (nematomas ausies kanale) ir nurodo savotiškas klausos aparatas, kuris beveik visiškai paslėptas ausies kanale. Priešingai nei kiti klausos aparatai, kurie dažnai dėvi už ausies, IIC klausos aparatai yra labai maži ir sėdi giliai ausies kanale, kad jie sunkiai matomi.

IIC klausos aparatų pranašumas yra tas, kad jie yra mažiau pastebimi nei kiti klausos aparatai. Todėl galite būti geras pasirinkimas žmonėms, kurie jaučiasi stresą dėl savo klausos praradimo, nes juos nėra taip lengva pamatyti.

Kitas IIC klausos aparatų pranašumas yra tas, kad jie sėdi arčiau ossiklių, o tai gali padėti suteikti natūralesnį garsą. Kadangi sėdite giliau ausies kanale, iš išorės taip pat galite absorbuoti mažiau triukšmo, o tai gali padėti pasiūlyti geresnę garso kokybę.

Tačiau naudojant IIC klausos aparatus, taip pat yra keletas trūkumų. Kadangi jie yra tokie maži, jie turi mažiau vietos baterijoms ir technologijoms, o tai reiškia, kad jie gali būti ne tokie galingi nei kiti klausos aparatai. Juos taip pat gali būti sunkiau tvarkyti, nes jie sėdi giliai į ausies kanalą ir juos sunku pašalinti ar naudoti.

Apskritai, IIC klausos aparatai yra geras pasirinkimas žmonėms, ieškantiems atskiro sprendimo dėl savo klausos praradimo, ir nori susitaikyti su tam tikrais veiklos ir tvarkymo apribojimais. Kaip ir kiekviename klausos aparate, prieš priimdami sprendimą visada turėtumėte gauti išsamius klausos priežiūros specialisto patarimus.