Hörgeräte selbst einstellen: Lautstärke, Hörprogramme, App
Nustatykite

patys klausos aparatai: apimtis, klausos programos, App

Klausos aparatai yra maži elektroniniai prietaisai, kurie padeda žmonėms, turintiems klausos problemų. Jei dėvite klausos aparatą, svarbu, kad jis būtų teisingai nustatytas, kad turėtumėte geriausią įmanomą klausymo patirtį. Čia yra keletas patarimų ir informacijos apie tai, kaip nustatyti klausos aparatus.

klausos aparatų nustatytas tūris

Prireikus gali būti pakoreguotas klausos aparatas. Jei jums sunku suprasti pokalbius garsioje aplinkoje, gali būti naudinga padidinti apimtį. Tačiau jei kyla problemų suprasti ramų triukšmą ar balsus, tai gali būti prasmingiau sumažinti apimtį. Volumą galima nustatyti rankiniu būdu per klausos aparato valdiklį arba naudojant programą savo išmaniajame telefone.

Nustatykite patys klausos aparatą

Kai kuriais atvejais galite nustatyti savo klausos aparatą pakoregavę garsumą ir kitus parametrus. Tai ypač naudinga, jei esate skirtingose ​​aplinkose ir norite atitinkamai pritaikyti nustatymus. Kiekvienas klausos aparatas siūlo įvairias klausos programas. Yra įvairių programų, tokių kaip: restoranas, televizija, muzika, rami aplinka ir kt.

Nustatykite klausos aparatus per programą

Kai kurie klausos aparatai taip pat turi programą, kurią galite naudoti norėdami patogiai pakeisti nustatymus iš savo išmaniojo telefono. Programa suteikia galimybę pritaikyti garsumą, garsą ir kitus parametrus, nenustatant klausos aparato rankiniu būdu. Tai gali būti ypač naudinga, jei esate garsioje aplinkoje ir greitai norite pakeisti parametrus nenutraukdami klausos aparato.

Klausos aparatas ATSAKYKITE PRAŠYMĄ

Adaptacija iš tolo pirmiausia skamba neįsivaizduojamai daugeliui klausos aparatų. Bijoma kokybinių trūkumų ar techninių žinių poreikio. Priešingai: skaitmeninis nuotolinis koregavimas yra techniškai lygiavertis, reikia tik pagrindinio jūsų išmaniojo telefono tvarkymo ir taip pat siūlo visą privalumų seriją, palyginti su adaptacija vietoje: problemos išspręstos ten, kur jos atsiranda - tai įmanoma skaitmeniniu nuotoliniu būdu pritaikyti koregavimą į koregavimą prie koregavimo prie koregavimo iki koregavimo prie koregavimo iki reguliavimo. Nustatykite savo klausos aparatas realiose, kasdienėse klausos situacijose ir aplinkoje. Tai padidina adaptacijos sėkmės tikimybę.

Apskritai, svarbu, kad jūsų klausos aparatas būtų tinkamai nustatytas, kad galėtumėte geriausią klausymo patirtį. Nesvarbu, ar nustatymus darote rankiniu būdu, ar keičiate per programą, yra daugybė būdų, kaip pritaikyti klausos aparatą jūsų individualiems poreikiams. Jei jums sunku koreguoti klausos aparatą ar įprasti klausytis klausos aparato, turėtumėte susisiekti su klausos aparato akustiku, kuris gali padėti sustabdyti klausos aparatą ir priprasti klausytis klausos aparato.