Hörgeräte und Hörgerätehersteller aus Deutschland | MySecondEar

klausos aparatų ir klausos aparatų gamintojai iš Vokietijos

Vokietijos klausos aparatai yra svarbi Vokietijos klausos akustinės pramonės dalis ir pastaraisiais metais įgijo gerą reputaciją dėl jų kokybės ir technologijų. Vokietijoje yra klausos aparatų gamintojai, gaminantys novatoriškus ir galingus prietaisus, kad patenkintų klausos aparato nešėjų poreikius.

Vienas garsiausių vokiečių klausos aparatų gamintojų yra „Siemens“. Bendrovė yra viena iš klausos nepriklausomųjų pramonės pradininkų ir siūlo platų klausos aparatų spektrą, kurį galima pritaikyti įvairiems klausos praradimo tipams ir laipsniams. „Siemens“ klausos aparatai yra ypač žinomi dėl savo aukštos garso kokybės ir intuityvios veiklos. 2015 m. „Siemens“ klausos aparatai buvo parduoti „Sivantos“ grupei. Tačiau ši technologija vis dar naudojama su „Signia“ klausos aparatais.

Gerai žinomas klausos aparatų gamintojas iš Vokietijos taip pat yra garso tarnyba. Bendrovės būstinė yra Löhne, dabar bendrovė egzistavo daugiau nei 40 metų. Šios įmonės parduodami klausos aparatai yra prieinami daugiau nei 30 pasaulio šalių. Horstas Peteris Kühne'as yra akustikas ir klausos sistemų specialistas. Aštuntojo dešimtmečio pabaigoje jis įkūrė savo įmonę, kuri dabar žinoma kaip garso tarnyba. Jis įkūrė garso tarnybą po to, kai sužinojo daug įdomių faktų apie naudingus klausos aparatas Amerikoje, kurie buvo dedami tiesiai į ausį. Tada jis grįžo į Vokietiją ir įkūrė garso paslaugų įmonę. Todėl kompanijoje vienas specializuotas ausų „ausies prietaisuose“.

„Bernafon“ kompaniją taip pat verta. Jis turi savo būstinę Šveicarijoje, tačiau „Bernafon“ Berlyne esančių ausų klausos aparatų gamykla. Bendrovė, kuri yra „Demant Holding“ dalis, siūlo klausos aparatus visiems klausos praradimo tipams ir laipsniams ir suteikia didelę reikšmę novatoriškų technologijų plėtrai. „Bernafon“ klausos aparatai yra ypač žinomi dėl savo kokybinės ir filigraniškos statybos.

Apibendrinant, galima sakyti, kad Vokietijoje turi daugybę klausos aparatų gamintojų, gaminančių aukštos kokybės prietaisus. Šie gamintojai siūlo klausos aparatus visiems klausos praradimo tipams ir laipsniams ir nuolat kuria naujas technologijas, skirtas pagerinti klausos aparatų vežėjų gyvenimo kokybę. Keletas geriausių žinomų vokiečių klausos aparatų gamintojų yra „Siemens“ ir garso paslaugos. Jie visi įgijo gerą reputaciją savo kokybe ir technologijomis ir padeda Vokietijai tapti svarbia vieta klausos akustinei pramonei.