CIC Hörgeräte: Was sind CIC Hörgeräte? | MySecondEar

CIC klausos aparatai: kas yra CIC klausos aparatai?

CIC reiškia „visiškai kanale“ (baigtas ausies kanale). Tai yra savotiški klausos aparatai, sėdintys giliai dėvėtojo ausies kanale, todėl yra beveik visiškai paslėpti ausies kanale. Šie klausos aparatai yra ypač maži ir netrukdantys, todėl jie yra patraukli alternatyva didesniems, matomi klausos aparatai daugeliui žmonių.

CIC klausos aparatai yra gaminami individualiai, kad būtų užtikrintas tobulas pritaikymas. Jie susideda iš korpuso, kuris įdedamas į ausies kanalą, taip pat garsiakalbį, kuris yra tiesiai priešais ausies. Klausos aparatai yra sukonstruoti taip, kad jie sugertų garsą iš išorės ir persiunčia jį tiesiai į ausies ausį, kad pagerintų klausą.

CIC klausos aparatai suteikia daugybę pranašumų, palyginti su didesniais klausos aparatais. Pavyzdžiui, jie yra mažiau matomi, todėl jie tampa patrauklesni daugeliui žmonių, kurie jaučiasi sutrikę matomuose klausos aparatuose. Be to, jie paprastai būna mažesni ir lengvesni nei didesni klausos aparatai, tai reiškia, kad juos patogiau dėvėti.

Tačiau naudojant CIC klausos aparatus, taip pat yra keletas trūkumų. Kadangi jie sėdi giliai ausies kanale, kartais gali būti sunkiau pašalinti ir išvalyti. Kai kuriems vartotojams taip pat gali būti sunkiau, nes jie paprastai turi mažesnius veikimo mygtukus.

Apskritai CIC klausos aparatai yra geras pasirinkimas žmonėms, ieškantiems mažo, nepastebimo sprendimo savo klausos problemoms. Jie siūlo gerą našumą ir paprastai yra patogūs nešiotis. Tačiau jie turėtų būti kruopščiai atrinkti ir pritaikyti, kad būtų užtikrinta, jog jie puikiai tinka ir patenkinti vartotojo poreikius.