Alte Hörgeräte & Hörgerätebatterien entsorgen | MySecondEar

seni klausos aparatai & amp; Išmeskite klausos aparato baterijas

Klausos aparatai yra svarbūs prietaisai, padedantys daugeliui žmonių ištaisyti ar pagerinti savo klausos silpnumą. Tačiau tai taip pat yra elektroniniai prietaisai, kurie pasibaigus jų gyvenimo trukmei turi būti tinkamai pašalinta iš . Šiame straipsnyje apžvelgsime, kaip disponuoti klausos aparatų ir klausos aparato baterijas bei kokias galimybes yra.

Visų pirma, svarbu atkreipti dėmesį į tai, kad klausos aparatų ir klausos aparato baterijos neturėtų būti tiesiog išmetamos į šiukšliadėžę. Juose yra potencialiai kenksmingų medžiagų, kurios turi būti tinkamai perdirbtos , kad apsaugotų aplinką ir apsaugotų išteklius. Modernesnės cinko oro baterijos nėra laikomos pavojingomis, tačiau vis dėlto nėra skirtos buitinėms atliekoms išvežti.

Būdas disponuoti klausos aparatas yra grįžimas į gamintoją arba pardavėją. Daugelis kompanijų sukūrė programas, skirtas atsiimti senus klausos aparatas, jas paaukoti arba tinkamai jas perdirbti. Jei grąžinsite klausos aparatą, įsitikinkite, kad visos baterijos yra pašalintos ir kad jos siunčiamos į saugų transporto konteinerį.

Kitas variantas yra klausos aparatų pristatymas „Electronics “ surinkimo taške. Daugelyje savivaldybių ar prekybos centrų yra specialūs surinkimo taškai, kuriuose gali būti perduoti seni elektroniniai prietaisai, įskaitant klausos aparatus. Šie surinkimo taškai užtikrina, kad prietaisai būtų teisingai perdirbami.

Taip pat yra organizacijos , kurios atsiduoda klausos aparatų rinkimui ir perdirbimui . To pavyzdys yra Hearn Now , organizacija, kuri renka senus klausos aparatus ir atleidžia jiems žmonėms, kuriems reikia, kurie negali sau leisti brangių naujų įrenginių.

apibendrinta taip:

Klausos aparatai ir klausos aparato baterijos tinkamai padeda apsaugoti aplinką ir apsaugoti aplinką. Yra daugybė būdų, kaip disponuoti senais klausos aparatais, tokiais kaip grąžinimas gamintojui ar pardavėjui, pristatymas elektronikos surinkimo taške arba perdavimas organizacijai, skirta rinkti ir perdirbti klausos aparatus. Įsitikinkite, kad visos baterijos yra pašalintos, o klausos aparatai yra saugiai supakuoti prieš juos išmesdami.