Hörgeräte App: Hörgeräte via App einstellen (Android & iPhone)

Klausos aparatas: Nustatykite klausos aparatus per programą („Android & amp; iPhone“)

Klausos aparato programa yra išmaniųjų telefonų ir kitų mobiliųjų įrenginių programa, kuri buvo specialiai sukurta žmonėms, turintiems klausos aparatai . Šios programos siūlo skirtingas funkcijas, padedančias pagerinti klausymo patirtį ir palengvinti gyvenimą su klausos aparatais .

Viena iš pagrindinių klausos aparatų programų funkcijų yra galimybė pakeisti klausos aparatas Tiesiogiai iš mobiliojo įrenginio . Tai apima garsumą, garso parametrus ir kitas funkcijas, kurias galima atskirai pritaikyti siekiant optimizuoti vartotojo klausymo patirtį. Šiuos parametrus galima atlikti rankiniu būdu arba automatiškai pakoreguoti , analizuojant klausos įpročius ir vartotojo apylinkes.

Kita dažna klausos aparato programų funkcija yra galimybė stebėti ir valdyti klausos aparato baterijas . Tai apima dabartinio akumuliatorių įkrovimo lygio rodymą ir pokyčių atmintį.

Kai kurios klausos aparato programos taip pat siūlo papildomų funkcijų, tokių kaip galimybė padaryti pastabas apie klausos įpročius ir parametrus , stebėjimo klausos ir ir net integruotos kalbos ir teksto į kalbą funkcijos , siekiant palengvinti vartotojus, tęsti diskusijas garsioje aplinkoje.

Svarbu atkreipti dėmesį į tai, kad klausos aparato programos gali būti naudojamos tik su suderinamais klausos aparatais . Taigi, jei norite naudoti klausos aparato programą, turėtumėte įsitikinti, kad jūsų klausos aparatai palaiko tokio tipo taikymą.

Klauskite klausos aparato programų?

Ar turite klausimų apie klausos aparato programas? Susisiekite su mumis dabar!

Dabar susisiekite su

klausos aparatų programų gamintojas

Mes jau parašėme konkrečius straipsnius apie atskirų gamintojų programas. Daugiau informacijos galite rasti čia:

Apskritai, klausos aparato programos siūlo patogų ir praktinį variantą, kaip pagerinti klausymo patirtį ir klausos aparatų valdymą . Jūs siūlote vartotojams galimybę pakeisti savo klausos aparato nustatymus tiesiai iš mobiliojo įrenginio, stebėti ir valdyti baterijas ir netgi naudoti papildomas funkcijas, tokias kaip kalba ir teksto prie kalbos palaikymas.