Hörgerät Rückkopplung - Hörgeräte pfeifen und piepen | MySecondEar

Klausos aparato atsiliepimai - vamzdžiai ir pypsėjimas

Klausos aparatas yra prietaisas, naudojamas padėti žmonėms, turintiems klausos praradimą, sutvirtinant garso bangas ir paverčiant elektrinius signalus, kuriuos ausis gali suvokti.

„Midoub“ (švilpukas, pyptelėjimas) atsiranda, kai klausos aparato garsiakalbis sugauna sustiprintą garsą ir sustiprina, o tai sukelia nemalonų švilpuką vartotojo ausyje. Tai gali įvykti atliekant tam tikrą veiklą, pavyzdžiui, skambinti ar dėvėti ausines.

Yra įvairių būdų, kaip išvengti grįžtamojo ryšio klausos aparatų. Viena iš galimybių yra skaitmeninių klausos aparatų, turinčių pažangių algoritmų, naudojimą atpažinti ir užkirsti kelią grįžtamojo ryšiui. Kita galimybė yra naudoti garso žarnų sistemas, kurios nukreipia garsą tiesiai į ausį, o ne sutvirtinant per garsiakalbį.

Svarbu pažymėti, kad atsiliepimai klausos aparatai yra dažna problema ir kad svarbu, kad prietaisą reguliariai tikrintų klausos priežiūros specialistas, kad jis būtų teisingai nustatytas ir tinkamai veiktų.

Apskritai grįžtamasis ryšys yra svarbus veiksnys, į kurį reikia atsižvelgti naudojant klausos aparatas, tačiau pažangių technologijų dėka yra daugybė būdų, kaip išvengti šios problemos ir įgalinti geresnę klausymo patirtį.