Hörgerät für Katzen | MySecondEar

Kačių klausos aparatas

Daugelis kačių savininkų ieško būdų internete, knygose ar specialiuose žurnaluose, kad galėtų ką nors padaryti dėl savo kačių klausos praradimo. Kiti klausos savininkai -sutrikusios katės gauna patarimų iš veterinarijos gydytojo.

Dažnai kates su baltu kailiu paveikė kurtumas arba tik klausos praradimas, nors gali būti paveiktos visos kitos katės, bet ne taip dažnai, kaip katėms su baltu kailiu.

Daugelis jų taip pat neabejotinai susiduria su reklamomis, kuriose jūs ieškote klausos kačių. Šio projekto tikslas buvo panaudoti klausos aparato akustiką katei. Šiame tyrime dalyvavo daug tokių kačių savininkų.

1995 m. Sukurtas klausos aparatas, kuris 1995 m. Sukūrė klausos aparatą šunims, atliko daugiau nei 40 kačių tyrimus kartu su veterinarijos ekspertais iš Vokietijos universiteto. Po metų buvo aišku, kad daugelis šių kačių iš egzamino nebuvo kurčiųjų, o tik sunkiai girdimi. Visos katės buvo pakankamai sveikos, kad galėtų gerai susitvarkyti su operacija.

Šios katės buvo panaudotos vamzdžio klausos aparatai. Naudojamas skaitmeninis klausos aparatas, kuris neuždaro kačių derliaus. Taikant šį metodą, šios katės gali ir toliau apdoroti įprastus akustinius signalus smegenyse. Šioms katėms triukšmas, kurio jie nebegalėjo suvokti prieš operaciją, vėl nėra girdimos.

Garsą teikia atviras ausies kanalas. Mažas klausos aparato dydis yra labai svarbus katėms, kitaip jūs galite nugriauti klausos aparatą. Akusijos meistras prietaisą išbandė net dvejus metus ekstremaliomis sąlygomis, tokiomis kaip sauna ar su labai šaltu vandeniu. Tik tada, kai buvo aišku, kad klausos aparatas gali būti nešiojamas nemokamai, atliko kačių testai.

Prasidėjo.

Tuo tarpu operacijos sukurta žaizda labai gerai pasveiko. Artimiausiomis dienomis klausos aparatas gali būti pritvirtintas prie kačių ausų. Iš pradžių klausos aparatas yra labai silpnas, kad katė neišgąstų, jei staiga išgirs triukšmą, kurio ji nebegalėjo išgirsti labai ilgai. Tačiau prietaisas buvo išbandytas po operacijos katėse, perkeliant bangas per kompiuterį.

Katės labai teigiamai reagavo į įrenginį. Daugelis savininkų labai džiaugiasi matydami savo klausos sutrikusias kates. Šis klausos aparatas gali padėti šioms katėms gyventi geresnį gyvenimą.