Hochtonschwerhörigkeit: Behandlung, Ursachen, Symptome

aukšta

Aukštos garso klausa yra labiausiai paplitusi klausos redukcijos išraiška ir ją galima rasti šviesoje, vidutinėje, taip pat aukštoje lygyje. Aukšto lygio aukštas klausymas gali būti priežastis nustatyti negalios laipsnį. Tai būdinga tokio tipo klausos praradimui, kad jis apsiriboja aukšto dažnio diapazonu. Didelis klausos praradimas turi būti klasifikuojamas kaip presbyakusis )

  • Triukšmo tarša
  • Ligos
  • Genetinis polinkis
  • simptomai: atpažinkite klausos klausą daugiau

    Aukštus dažnius sunku žmonėms, kenčiantiems nuo gelbėjimo segtuko klausos. Dažniai iš 2000 m. Hertz skaičiuojami iki aukštų tonų. Pokalbiuose kai kuriuos garsus, tokius kaip S, F ar H, ypač sunku girdėti, paprastai nuobodu suvokti aplinką. Panašiai, aukštos spalvos balsai, „Twithing“ paukščiai, taip pat aukšto dažnio signalai (pvz., Pypsėjimai kaip uždaro skalbimo signalas) lieka neprieinami tiems, kurie nukentėjo. Tai ypač stebina, kai sužinosite, kad klausos apimtis dažniausiai nesikeičia ir atsiranda tik labiau neryškaus klausos suvokimo jausmas.

    .

    Skirtingo intensyvumo simptomai taip pat išreiškia

    , atsižvelgiant į aukšto dažnio klausos praradimo raišką:

    klausos garso klausos diagnozė

    Diagnozuojant aukštą klausos praradimą, pirmiausia atliekamas klausos testas ir sukuriama audiograma. Klausos praradimo tipas ir sutrikimo laipsnis gali būti nustatytas iš audiogramos. Klausos triukšmo atveju atliekos nuo 2000 m. Hertz ir aukštesnių pasirodymų audiogramoje.

    aukšta -skambanti klausos audiograma

    Šioje audiogramoje galima pamatyti kreivę, kuri būdinga klausos garso. Nuo 2000 m. „Hertz“ tiek kaulų, tiek oro vamzdžių, didėjant vis daugiau, sumažėja. Tai reiškia, kad iš šios srities pacientas gali išgirsti daug blogiau.

    Gydymas: gydykite aukšto dažnio klausos praradimą

    Su klausos aparatūra prarastus dažnius galima ir paprastai vėl padaryti garsinant. Jei trūksta gydymo, kitaip gali būti sunku susikaupti, netikrumas ir (arba) agresija. Neįmanoma vaistinių ar operatyvinių gydymo priemonių.