Hansaton App: Hansaton Stream Hörgeräte App (iPhone & Android Kompatibilität)

„Hansaton“ programa: „Hansaton Stream“ klausos aparatas („iPhone & amp; Android“ suderinamumas)

Atsisiųskite

programą „App Store“: https: //apps.apple.com/

Atsisiųskite

programą iš „Google Play“ parduotuvės: https://play.google.com/

„Hansaton Stream“ programa yra programa, kuri buvo specialiai sukurta žmonėms, kurie naudojasi „Hansaton“ klausos aparatais. Naudodamiesi šia programa, vartotojai gali lengvai ir patogiai valdyti savo klausos aparatus iš savo išmaniojo telefono.

Viena iš svarbiausių „Hansaton Stream“ programos funkcijų yra galimybė pakeisti garso aparatų garsumą ir garso parametrus. Tai gali būti ypač naudinga, jei esate skirtingose ​​aplinkose ir norite pritaikyti garsumą, kad pasiektumėte geriausią įmanomą klausos rezultatą.

Be to, „Hansaton Stream“ programa taip pat siūlo prieigą prie įvairių garso programų, kurios buvo specialiai sukurtos tam tikrose klausos situacijose. Pvz., Vartotojai gali pasirinkti garso programą, tinkančią klausytis muzikos, arba kitą, kuri yra optimizuota klausytis garsioje aplinkoje.

Kita naudinga „Hansaton Stream“ programos funkcija yra galimybė stebėti ir siekti klausos aparatų akumuliatoriaus lygio. Tokiu būdu vartotojai gali užtikrinti, kad jų klausos aparatai visada būtų įkraunami ir kad jie galvoja apie juos įkrauti laiku, kol akumuliatorius tuščias.

Apskritai „Hansaton Stream“ programa siūlo daug naudingų funkcijų, padedančių užtikrinti, kad klausos aparato vartotojai galėtų lengvai ir patogiai valdyti savo klausos aparatas. Jį galima nemokamai įsigyti už „iOS“ ir „Android“ įrenginius. Jį galima atsisiųsti iš „App Store“ ar „Google Play“ parduotuvės.

„Hansaton Connect“ / „Klausos aparatų“ poravimas

  1. bakstelėkite nustatymus
  2. savo įrenginio pradžios ekrane
  3. Bakstelėkite „Bluetooth“ simbolį meniu „Nustatymai“.
  4. Bakstelėkite slankiklį, kad suaktyvintumėte „Bluetooth“.
  5. 5 sekundes atidarykite akumuliatorių skyrių ir vėl uždarykite jį arba įjunkite klausos aparatą ir vėl įjunkite, kai turite įkraunamus klausos aparatas.
  6. Po kelių sekundžių jūsų klausos aparato pavadinimas pasirodo turimų įrenginių sąraše.
  7. Iš prietaisų su „Activated Bluetooth“ sąraše pasirinkite klausos aparatą.
  8. Klausos aparato signalo tonas patvirtina sėkmingą porą.
  9. Hansaton suderinamumas

    klausos aparatų suderinamumas

    „Hansaton Stream“ programa yra suderinama tik su klausos aparatais su „Bluetooth Connection“

    • garso sluoksniai
    • „Jazz Stratos“
    • Beat stratos
    • Garsas XC Pro
    • „Jazz XC Pro
    • Jam xc pro

    Kai kurios funkcijos yra specifinės įrenginio.

    Ear modeliuose, kurie neturi 2,4 GHz belaidžio ryšio.

    išmaniųjų telefonų suderinamumas

    „Hansaton Stream“ programa gali būti naudojama „Bluetooth“ mažos energijos (BT-LE)-naudodamiesi išmaniuosius telefonus su „iOS“ iš 14.0 versijos.

    „Hansaton Stream“ programa gali būti naudojama GMS („Google Mobile Services“)-„Android“ įrenginiuose, kuriuose „Bluetooth 4.2“ ir „Android OS 7.0“ arba naujesnis naudojimas.