Bose Hörgeräte - SoundControl OTC Hörgeräte | MySecondEar

„Bose“ klausos aparatai - „SoundControl OTC“ klausos aparatai

„Bose“ dabar siūlo klausos aparatus pagal savo prekės ženklo garso įrašą. Kiekvienas nustebęs: Jabra jau įrodė, kad tokios nuorodos iš ausinių ir klausos aparatų technologijos yra akivaizdžios. „Jabra“ priklauso patronuojančiai bendrovei GN, kuri taip pat parduoda klausos aparatus su „Resound“. Tačiau atgal į „Bose“: Anot gamintojo, „Soundcontrol“ klausos aparatai yra pirmieji klausos aparatai, kuriuos patvirtino JAV maisto ir vaistų administracija (FDA) tiesiogiai parduoti vartotojams.

Naujos garso kontroliuojamos širdys yra skirtos suaugusiems, turinčioms lengvą ar vidutinį klausos praradimą. Dėl „Bose Hear“ programos vartotojai gali individualiai koreguoti, programuoti ir valdyti klausos aparatą. Bent jau gamintojas teigia, kad kliniškai išbandyti ir išbandyti rezultatai atitinka audiologų prietaisų kokybę - nesilankydami pas gydytoją, klausos testą ar receptą. Anot „Bose“, vartotojai gali patys sukurti parametrus realiuoju laiku ir realioje aplinkoje, nesikonsultuodami su medicinos ekspertais.

„Bose“ duomenimis, „Soundcontrol“ klausos aparatai kainuoja žymiai mažiau nei dauguma įprastų klausos aparatų. Kas dabar sukūrė sau ar susijusius interesus: rinkos paleidimas šiuo metu apsiriboja JAV. Norėdami naudoti klausos aparatas, jums taip pat reikia „Bose Hear“ programos. Tai nieko nekainuoja, o klausos aparatai JAV yra už 849,95 USD. Jie bus prieinami penkiose JAV valstijose nuo gegužės 18 d.: Masačusetso, Montanos, Šiaurės Karolinos, Pietų Karolinos ir Teksaso. Tačiau „Bose“ planuoja netrukus valdyti visą šalį.

Klausos aparatų nustatymas per programą turėtų užtrukti tik apie 30 minučių, praneša „Bose“. Nepaisant to, jis sakė, kad yra šimtai baudos variantų variantų. Pvz., Galima selektyviai padidinti tylesnį aplinkos triukšmą, taip pat gali būti pakoreguoti aukštis ir bosai. Skambinant taip pat galima sustiprinti garsą iš priekio - ten, kur paprastai lieka skambinantysis.

„Bose Soundcontrol“ klausos aparatų pristatymo apimtis taip pat apima tris skirtingus ausų kištukus, kurie daugiau dėvėtų komfortą. Maži klausos aparatai sveria 3 gramus ir juose yra du mikrofonai ir garsiakalbis. Atliekant vieną akumuliatoriaus įkrovimą, turėtų būti įmanoma naudoti maždaug keturias dienas, kai aptarnavimo laikas yra 14 valandų per dieną. Į tomo valdymą taip pat įtraukta į bylą, jei programa nepatenka. Klausos aparatai taip pat yra atsparūs vandeniui ir pristatomi su dėklu. „Bose Soundcontrol“ klausos aparatai yra suderinami tiek su „Apple iOS“, tiek su „Android“. Jie jungiasi su išmaniaisiais telefonais per „Bluetooth“. Jungtinėse Valstijose jie taip pat patvirtina sveikatos draudimo bendrovių kompensaciją.

Bose pasitraukia iš klausos aparato rinkos

„Bose“ įmonė pasitraukia iš klausos aparato rinkos. Portalas „Hear Health & Amp; Technology Matters“ reiškia straipsnį „Boston Globe“ laikraštyje nuo 2022 m. Gegužės 3 d. Atitinkamai kelis mėnesius JAV klausos aparatų pramonėje skyrėsi gandai, pagal kuriuos Bose'o klausos aparatas bus uždarytas arba pakeis savo verslo strategiją. Kaip dabar tapo žinoma, įmonė išardė savo sveikatos skyrių po nepriklausomos savo verslo strategijos peržiūros vasario mėn. Ir išleido darbuotojus.

Bendrovės „Soundcontrol“ klausos aparatai rinkoje buvo mažiau nei metai. Remiantis žiniasklaidos pranešimais, Bose'o verslas vyksta blogai. Sakoma, kad bendra apyvarta sumažėjo beveik milijardu dolerių 2019–2021 m. Pastaraisiais metais įmonė turėjo atleisti 2000 darbuotojų ir uždaryti daugiau nei 100 specializuotų parduotuvių. Dabar „Bose“ nori sutelkti dėmesį į savo pagrindinį diapazoną su vartojimo elektronika.