Binaurale Hörgeräte

jūsų klausos aparatų vadovas abiejose ausyse

Klausos aparatas yra didelė techninė pagalba. Galite palyginti jį su kompiuteriu. Seni -madingi klausos aparatai dabar praeina, nes tiek technologijos, tiek optika labai pasikeitė. Šiandienos klausos aparatas yra daug daugiau nei paprastas klausymo stiprintuvas. Jūs naudojate daugybę specialių funkcijų. Taip pat kalbama apie tai vadinamą binaurališkumą.

Šis vadovas jums paaiškina, kas yra už terminą „Binaurūs klausos aparatai“ ir kaip ši funkcija palaiko jus klausant. Labai kviečiame kreiptis į mūsų klausos aparato ekspertus dėl adaptacijos ir atrankos. Paskambinkite mums arba atsiųskite mums pranešimą apie klausos praradimo temą. Patarimai vyksta be įsipareigojimo ir nemokamai.

Šiandien ir buvę klausos aparatai, palyginti su

Ar galite prisiminti originalius ankstesnius klausos aparatų modelius? Tai gali tik sustiprinti gautą garsą. Tai atsitinka nepriklausomai vienas nuo kito. Tai veikia labai skirtingai su šiuolaikiška statybos klausos sistema. Pastaraisiais metais buvo sukurtas modernus procesas. Tai pagrįsta natūralia klausa. Tai reiškia, kad tiek kairieji, tiek dešinieji klausos aparatai yra sujungti ir bendrauti tarpusavyje ir bendrauti. Jums tai reiškia didžiulę kokybę, jei klausos sistemos gali bendrauti tarpusavyje. Priklausomai nuo pradinės situacijos, tai yra protingai koordinuojami.

Natūralus klausa su binauriniu klausos aparate

Smegenys sugeba išfiltruoti kalbą iš garso ir slopinti triukšmą. Yra atitinkami signalai, kaip suprasti kalbą. Taip pat galima aiškiai suprasti kalbą akustiškai reikalaujančioje situacijoje. Ar turite problemų, jei aplink jus yra daug triukšmo, pavyzdžiui, restorane ar metro ar autobuse? Jei manote, kad beveik nebegalite suprasti savo kolegos, situaciją galite ištaisyti naudodamiesi binaurine klausos sistema. Tai leidžia jums pagerinti visą girdėti akustiką .

Jūs taip pat kviečiame įsivaizduoti panašią situaciją, jei, pavyzdžiui, jūs einate pasivaikščioti stipriais vėjo triukšmais. Jūs negalite pokalbio be klausos aparato. Binaurinė klausos sistema automatiškai sugeba patikrinti, iš kur kyla vėjas, ir iš kurios krypties yra kalbos signalas. Tik teisingi signalai į kitą ausį perduodami radiju. Nerimą keliantis vėjo triukšmas efektyviai slegia. Tai daug geriau veikia binauralinės klausos sistemas nei įprastomis klausos sistemomis. Kita tipiška situacija yra tai, jei skambinate viena ausimi. Binaurinis klausos aparatas gali tai atpažinti ir tuo pat metu slopinti garso sutvirtinimą. Tuo pačiu metu triukšmai iš telefono ir visi signalai taip pat siunčiami į kitą pusę. Taigi jūs galite išgirsti būtinas ausis abiem.

mikrofono kryptis

Naudodami naujas sistemas, kurias galite išgirsti, nepaisant matymo krypties. Paprastai mikrofonas yra išlygintas pagal matymo kryptį. Bet gali atsitikti, kad jūs sėdite ir dirbate iš kompiuterio. Nepaisant to, galbūt norėsite pasikalbėti su kitu asmeniu, kuris yra šone ar už jūsų. Tokiose situacijose senesnės klausos sistemos pasiekia savo ribas. Tai atrodo labai skirtingai su binauriniu klausos aparatu. Binaurinis klausos aparatas mikrofonus paverčia tiksliai ta linkme, iš kurios kyla kalbos signalas. Dėl to jums nebereikia akių kontakto, kad būtų galima bendrauti.

orientacija į kosmosą

Paprastai reikia dviejų gerai veikiančių ausų, kad būtų užtikrinta problema -nekreipiama dėmesio ir orientuojasi į kambarį. Geriausius skirtumus pripažįsta klausos centras. Kai signalai atvyksta, kairėje ir dešinėje ausyje yra skirtumas. Taigi signalui galite priskirti kambaryje esančią vietą ir jį rasti. Kalbama apie tokį vadinamą galvos šešėliavimo efektą. Saugus kryptinis vertinimas netgi įmanomas naudojant binaurinę signalo apdorojimo sistemą.