Apple Hörgeräte - Tritt Apple in den Hörgeärte Markt ein? | MySecondEar

„Apple“ klausos aparatai

„Apple“ yra gerai žinoma technologijų įmonė, kuri, be išmaniųjų telefonų, kompiuterių ir kitų elektronikos įrenginių, taip pat siūlo „AirPod“. „Apple“ „AirPods Pro“ yra belaidės ausinės, kurias galima prijungti prie „iPhone“ ar kitų „Apple“ įrenginių per „Bluetooth“. Be kita ko, „AirPods Pro“ siūlo nustatymus, kurie taip pat žinomi iš klasikinių klausos aparatų. Bet ar „Apple“ iš tikrųjų patenka į klausos aparato rinką ir pakeičia „Apple AirPods“ medicininius klausos aparatas? Mes norime atsakyti į šį klausimą šiame straipsnyje.

Viena iš ypatingų „Apple“ ausinių savybių yra jų dizainas. Jie yra maži ir kompaktiški ir gali būti patogiai nešami į ausį. Jie taip pat yra atsparus vandeniui, todėl sporto ar kitos veiklos metu taip pat gali būti dėvimi lauke.

„Apple “ ausinės Taip pat siūlo puikią garso kokybę. Jie turi aktyvų triukšmo slopinimą, foninis triukšmas sumažino ir pagerino muzikos ir kito garso turinio garsą. Jie taip pat siūlo galimybę pritaikyti garsą ir pritaikyti jį prie individualių vartotojo nuostatų.

„Apple “ ausinės taip pat yra labai patogios naudoti. Jus galite tiesiog valdyti balsu arba naudojant operacinius klavišus ant ausinių. Jie taip pat turi integruotą balso valdymą, kuris leidžia vartotojui skambinti, valdyti muziką ar siųsti pranešimus neliečiant „iPhone“.

AIRPODS naudojimas kaip klausos aparatas

Naudojant „AirPod“ nustatymus galima pritaikyti individualiam klausos rezultatams, kad būtų sukurta individualizuota klausymo patirtis. Konfigūracijai iš anksto sukurta audiograma gali būti įtraukta į „Apple“ sveikatos programą. Tada „AirPod“ parametrai pritaikomi prie poreikių, įrašytų į audiogramą.

Pakeiskite „AirPod“ medicininius klausos aparatus?

Dabar vis dar klausiama „Apple AirPods“ medicininių klausos aparatų?

Galima aiškiai pasakyti išvadą: „AirPods“ nėra klausos aparatai ir negali pakeisti medicininių produktų. Kadangi daugumos klausos problemų kyla aukšto dažnio srityje, armatūros trūkumas šioje srityje yra ypač problemiška. Be to, sunkesni klausos praradimai negali būti gydomi ausinėmis, kurios pirmiausia yra sukurtos klausytis muzikos.

Nedidelio klausos praradimo atveju „AirPods“ gali būti palengvinami kasdieniame gyvenime, tačiau ribotas komfortas ir akumuliatoriaus veikimo laikas yra naudingas kaip kasdienis klausytojas. Tačiau foninio triukšmo funkcija, kuri gali būti naudojama kompensuoti spengimą ausyse, yra ypač teigiama