Airpods als Hörgerät? Jetzt mehr erfahren! | MySecondEar
Naudoti

„AirPods“ kaip klausos aparatą? Sužinokite daugiau dabar!

Su „ Conversation Boost “, „Apple 2021“ pristatė veiklos pagalbą „iOS15“ atnaujinime, kuri nuo to laiko „AirPods Pro“ buvo naudojami kaip klausos aparatas. Funkciją galima suaktyvinti naudojant „Nustatymai & GT“; Veikia AIDS & GT; Garsas/vaizdinis & gt; Ausinių reguliavimas & GT; Taikyti skaidrumo režimu & gt; Pokalbio sustiprinimas. Tačiau ateityje mažos ausinės iš tikrųjų gali pakeisti klausos aparatai ?

klausos aparatai ir „AirPods“: skirtumai & amp; Panašumai

Klausos aparatai

AirPods Pro

Belaidis „Bluetooth“ ryšys su išoriniais įrenginiais.

Ryšio parinktys, atsižvelgiant į modelį, paprastai ir kitiems gamintojams

klausos funkcijos tik kartu su „Apple“ įrenginiais

Neištikima sėdynė ausyje (šiuolaikiniams klausos aparatams)

kaip ido arba hdo Galimas

Ausinės ausinės

Medicininis produktas, skirtas klausos praradimui gydyti

Nėra medicininio prietaiso, visų pirma muzikos srautinei transliacijai

akku visą dieną yra

Baterija trunka 4,5 valandos klausos laiko

Baterijos įkrova trunka kelias valandas

20–30 minučių, jei norite pilnos apkrovos

Nurodyti konkretūs baudos parametrai

anglių nustatymai per „App Audiogram“

Triukšmo slopinimas gali tarnauti klausos apsaugai


„AirPods“ naudoja kaip klausos aparatas

AirPods naudojimo parametrus galima pritaikyti prie individualaus klausos atlikimo, kuris sukuria individualizuotą klausymo patirtį. Konfigūracijai a , yra pritaikyti. Konkrečios klausos funkcijos taip pat nustato ausines kaip klausos palaikymą:

Pokalbio padidinimas : Jei aktyvuojamas stiprintuvas, oro fondo mikrofonai sugeria akustinę aplinką. Įlaipinimo triukšmas susilpnėja, o pokalbio partnerio balsas aiškiai pabrėžiamas ir išeina ausyje.

„Live-MitMahl“ : Ši funkcija leidžia naudoti „iPhone“, „iPad“ ar „iPod“ kaip nuotolinį mikrofoną, jei jos yra išdėstytos erdvėje. Garsas siunčiamas „AirPods“ per atitinkamą įrenginį, taigi, pasak „Apple“, įdiegtas tolesnių tolimų žmonių klausymasis. Gamintojo teigimu, gamintojas yra ypač naudingas garsioje aplinkoje. Būtina sąlyga yra „iOS 14.3“ arba naujesnė

foninis triukšmas : Deja, jei esate ausyse, galite naudoti savo oro fonius, kad sutaptumėte erzinančiais triukšmais. Pavyzdžiui, lietaus ar triukšmo „iPhone“ nustatymuose galima pasirinkti skiltį „Fono triukšmas“, kad kompensuotumėte spengimą ausyse. Valdymo parinktį galima pridėti prie valdymo centro, kad būtų galima greitai pasiekti.

Triukšmo slopinimas ir skaidrumo režimas : „AirPods Pro“ ir „AirPods Max“ apima galimybę, kad triukšmas slopina išorinius triukšmus. Norėdami tai padaryti, neutralizuokite nepageidaujamą foninį triukšmą. Be to, įmanoma pakeisti skaidrumo režimą, kai garso aplinka visiškai suvokiama, nepaisant ausinių. Pakeitimą galima tiesiogiai realizuoti per ausines arba per „iPhone“, „iPad“, „Apple Watch“ ar „Mac“, taip pat valdomi per valdymo centrą.

„AirPods“ kaip klausos aparatai: pranašumai ir trūkumai

Airpodų, kaip klausos aparatų, pranašumai nurodo optinį aspektą, nes šiuolaikinis, populiarus dizainas gali palankiai įvertinti stigmatos suskirstymą, palyginti su klausos aparatais. Visų pirma jauni klausos aparatų dėvėtojai gali būti labiau linkę dėvėti „AirPod“, o ne įprastus klausos aparatas. Kita vertus, triukšmo slopinimas yra teigiamas, o tai gali prisidėti prie klausos apsaugos nuo garsaus aplinkos triukšmo.

Nepaisant klausos priemonių, „Apple“ nereklamuoja savo „AirPod“ kaip klausos aparato pakeitimo, nes ausinės nėra medicininiai produktai. Jie nėra aiškinami ilgalaikiam naudojimui ir negali būti tiksliau pateikiami klausos palaikymo parametrai. Palyginti trumpą maždaug 4,5 valandos akumuliatoriaus veikimo laiką nepakanka, kad būtų galima visą dieną naudoti klausos aparatą. Standartinė forma be individualios ausies koregavimo lemia komforto apribojimus ir toliau riboja aptarnavimo tarnavimo laiką. Aukščiausi požiūriu taip pat problematiška, kad abiejų ausų klausos profilis yra priimtas ir kad tik keli vieno tipo klausymo nustatymų pakeitimai gali būti konkretūs. Remiantis klausos įžvalgų tyrimu , aukštų dažnių padidėjimas nėra toks pat didesnis kaip įprastų klausos aparatų, tačiau žemi dažniai padidėja pernelyg intensyviai.

Išvada: „AirPods“ pakeičia nemedicininius klausos aparatus

Išvadą galima aiškiai pasakyti: „AirPods“ nėra klausos aparatai ir negali visapusiškai pakeisti medicinos produktų. Kadangi daugumos klausos problemų kyla aukšto dažnio srityje, armatūros trūkumas šioje srityje yra ypač problemiška. Be to, stipresnis klausos praradimas negali būti traktuojamas pirmiausia sukurta muzikos klausymo ausinės . Nedideliame klausos sumažinimui, „AirPods“ vis tiek gali palengvinti kasdien, tačiau ribotas komfortas ir akumuliatorių ūkis kalba prieš naudojimą kaip kasdienį klausos aparatą. Kita vertus, foninio triukšmo funkciją galima pabrėžti ypač teigiamai, o tai gali būti naudojama tikslingai, norint kompensuoti spengimą ausyse.

„Apple“ klausos palaikymo priemonės

Net jei „AirPods“ neatspindi lygiaverčio klausos aparatų pakaitalo, „Apple“ yra įspūdinga, kai kalbama apie klausos palaikymą! Naudojant „iPhone “, įmanoma tiesiogiai transliuoti turinį „Apple“ įrenginiuose per pasirinktus klausos aparatas. Klausos sutrikusių žmonių patogumas taip pat gali būti pastebimas daugelyje veiklos priemonių, siekiant palaikyti sunkius ir kurtus žmones. Tokiu būdu jutiminė informacija ar „Siri“ prieinamumas rašant ir gestų kalbos nustatymas „FaceTime“ padeda naudoti įrenginius. Galite rasti papildomų priemonių, kurias gamintojas siūlo pagalbos.